KINFO: Kutsu Turun Yliopiston Kemistit TYK ry:n 90. vuosijuhlille 26.4.2025 / Invitation to TYK ry's annual gala

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ti Helmi 4 12:46:30 EET 2025


FI / EN



Lämpimästi tervetuloa!


Toivotamme teidät sydämellisesti juhlistamaan Turun Yliopiston Kemistit TYK ry:n 90-vuotista taivalta säihkyvien vuosijuhlien merkeissä lauantaina 26.04.2025 Ruissalon Telakalle (Hevoskarintie 23, 20100 Turku). Juhlallisuudet alkavat cocktailtilaisuudella klo 15.30, johon osallistuvat kutsuvieraat sekä kannatusillalliskortin ostaneet. Itse pääjuhla alkaa samassa tilassa klo 17.30. Jatkot pidetään juhlapaikassa pääjuhlan jälkeen. Silliaamiainen järjestetään sunnuntaina 27.04.2025 klo 11 alkaen Maarian Mahdissa (Paimalantie 305, 20380 Turku)



Illalliskortit ja hinnat:

Illalliskortti jäsenille: 120€ (sis. iltajuhla ja silliaamiainen)

Illalliskortti ei-jäsenille: 140€ (sis. iltajuhla ja silliaamiainen)

Avec-illalliskortti (ei-jäsenelle): 140€ (sis. iltajuhla ja silliaamiainen)

Kannatusillalliskortti: 140€ (sis. cocktail-tilaisuus, iltajuhla ja silliaamiainen)



Yhdistyksen jäsenet ostavat omat illalliskorttinsa. Pöytäseuruetoiveet voi esittää illalliskorttia ostaessa.



Ilmoittautuminen jäsenille alkaa Kide.appissa 3.3.2025 klo 14 ja päättyy 6.4.2025 klo 14. Ilmoittautuminen on sitova. Pukukoodina on juhlapuku (miehillä yleensä frakki ja naisilla pitkä iltapuku) ja akateemiset kunniamerkit. Luethan tarkkaan tapahtuman kuvauksesta lisätiedot!

Huomioithan, että edellisistä TYK ry:n vuosijuhlista on vierähtänyt jo 10 vuotta, joten odotamme osallistujia laajalti. Varmista siis paikkasi ajoissa!





https://kide.app/events/86544e20-9755-490f-9247-6c7c86eba93f



Menu



Alkuun

Chevicheä kotimaisesta kirjolohesta, tilliemulsiota, korianteria ja rapeaa

Seesamia

Kasvisvaihtoehto:

Tomaatti”tartar”, pikkelöityjä sinapinsiemeniä, piparjuurta ja rapeaa

seesamia



Pääruoaksi

Glaseerattua ylikypsää possunkylkeä, chorizo-”cassouleta”, grillattua

kaalia ja porkkanaa sekä sitruunatimjamikastiketta

Kasvisvaihtoehto:

Glaseerattua seitania, myskikurpitsa-”cassouleta”, grillattuja sesongin

vihanneksia ja rakuunakastiketta



Jälkiruoka

Red velvet –kakku mascarponella, vaniljalla ja mansikalla

Kahvia / Teetä





Vuosijuhlaterveisin,

Vuosijuhlatoimikunta



///



Warmly Welcome!

We cordially invite you to celebrate the 90th anniversary of Turun Yliopiston Kemistit TYK ry at a dazzling annual gala on Saturday 26.04.2025, at Ruissalon Telakka (Hevoskarintie 23, 20100 Turku). The festivities will begin with a cocktail reception at 3:30 PM, attended by invited guests and those who have purchased a support ticket.The main gala starts at 5:30 PM at the same venue. The afterparty will be held at the venue after the main celebration. The celebrations continue with a relaxed silliaamiainen (herring breakfast) on Sunday, April 27th, 2024, starting at 11:00 AM at Maarian Mahdi (Paimalantie 305, 20380 Turku).



Dinner cards and prices:

Dinner card for members: €120 (includes the main celebration and herring breakfast)

Dinner card for non-members: €140 (includes the main celebration and herring breakfast)

Avec dinner card (for non-members): €140 (includes the main celebration and herring breakfast)

Support dinner card: €140 (includes the cocktail reception, main celebration and herring breakfast)



Members must purchase their own dinner cards. Table group requests can be made when pucrhasing the dinner card.



Registration for members opens on Kide.app on March 3rd 2025, at 14:00 PM, and closes on April 6th, 2025, at 14:00 PM. Please note that registration is binding. Accompanying guest must register separately. Dress code: Formal attire with academic decorations. Please read the event description carefully for more details!

Note that the previous TYK ry annual gala was held 10 years ago so we are expecting guests widely. Secure your spot on time!



https://kide.app/events/86544e20-9755-490f-9247-6c7c86eba93f





Menu



Starter

Ceviche of local rainbow trout, dill emulsion, coriander, and crispy sesame

Vegetarian alternative:

Tomato "tartar," pickled mustard seeds, horseradish, and crispy sesame



Main course

Glazed slow-cooked pork belly, chorizo "cassoulet," grilled cabbage and carrots, with lemon thyme sauce

Vegetarian alternative:

Glazed seitan, butternut squash "cassoulet," grilled seasonal vegetables, and tarragon sauce



Dessert

Red velvet cake with mascarpone, vanilla, and strawberries

Coffee / Tea





Best regards,

Annual gala committee

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20250204/f8a49241/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo