KINFO: Varjotuutorihaku syksylle 2024

Iida Hämäläinen iida.l.hamalainen at utu.fi
Ma Maalis 25 18:05:08 EET 2024


(Only in Finnish)

Moikka!

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry on päättänyt myös tänä vuonna hakea varsinaisten tuutorien tueksi varjotuutoreita auttamaan uusien opiskelijoiden saapuessa. Varjotuutorin tehtäviin kuuluu toimia tuutoriparinsa apuna tiedekuntien ja laitosten ohjelmissa ja auttaa uusia opiskelijoita sulautumaan yliopistoarkeen ja -elämään. Varjotuutori toimii oikeana kätenä ja on valmiina auttamaan tuutoripariaan vastaamaan pilttien kiperiin kysymyksiin. Tämän lisäksi olisi suotavaa, että myös varjot osallistuvat orientaatioviikon iltaohjelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

Varjotuutorointi on vapaaehtoistyötä ainejärjestölle. Varjotuutoroinnista ei saa palkkaa tai opintopisteitä, mutta aineeton kiitos ja merkittävyys on sitäkin suuremmassa roolissa.

Valinnassa otetaan huomioon mahdollinen kokemus tuutoroinnista tai (pien)ryhmänohjauksesta sekä motivoitunut asenne. Muistathan hakemuksessa mainita opintojen vaiheesi. Lisäksi on mahdollista toivoa tuutoriparia, mutta tämän toteutumista emme voi luvata. Muistathan ennen hakemuksen lähettämistä, että varjotuutorin tulee olla käytettävissä syksyllä ja etenkin orientaatioviikolla! Varjotuutoreita kaivataan biokemialle kuusi (6), kemialle kahdeksan (8) ja MaFyKeLO-linjalle yksi (1).

Jos juuri sinä olisit sopiva varjotuutoriksi, täytä alla oleva lomake. Lomake on auki 5.4.2023 kello 23.45 asti. Lomakkeen sulkeutumisen jälkeen valituille henkilöille ilmoitetaan sähköpostitse. Jos sinulle tulee mitään kysyttävää asiaan liittyen, ole yhteydessä allekirjoittaneeseen.

https://forms.office.com/e/QtniSbLAYS

Tuutoriterkuin,
Iida Hämäläinen
Piltti- ja tuutorivastaava ja yhdenvertaisuusvastaava
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry


Lisätietoja postituslistasta Kinfo