KINFO: Loimun opiskelijatutkimus 2023

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ti Syys 12 15:30:51 EEST 2023


Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää luonnon-, ympäristö- ja metsätieteitä opiskelevien työskentelyä ja toimintaa kesän 2023 ja lukuvuoden 2022–2023 aikana.

Tutkimuksen tuloksia käytetään pohjana vaikuttamistyössä, palkkasuositusten määrittelyssä sekä palvelujen kehittämisessä. On äärimmäisen tärkeää, että vastaat kyselyyn. Vain kyselytutkimuksella saamme tietoa alasi opiskelijoiden työskentelystä, palkoista ja tilanteesta. Vastaathan oman alasi työskentely- ja palkkatiedon kerryttämiseksi. Vaikka et olisikaan työskennellyt edeltävän vuoden aikana, vastauksesi on tärkeä, sillä tarvitsemme tietoa kaikista opiskelijoista ja elämäntilanteista.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia.

Vastaathan kyselyyn 24.9.2023 mennessä.

Huom! Jos olet Loimun jäsen, olet saanut vastauslinkin myös sähköpostiisi. Vastaa mieluiten sähköpostin linkin kautta, jotta emme turhaan muistuttele sinua vastaamisesta. Linkki kyselyyn: https://s2.taloustutkimus.fi/WebProd/Start/8184_Loimu


Vastauslomakkeesta:

- Valitse vaihtoehto, joka parhaiten kuvaa tilannettasi tai kirjoita vastaus sille varattuun tilaan.

- Mikäli sinulla on ollut useampi työnantaja, vastaa sen työpaikan mukaan, jossa työskentelit pisimpään.

- Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Vastaajan henkilöllisyys ei tule julki missään vaiheessa.

Kaikkien vastaajien kesken arvomme 15 kappaletta 30 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia.

Instructions: Even if you did NOT work during summer 2023 or semester 2022-2023, please respond. Choose the option that best describes your situation and write your answer shortly. If you had several employers, choose the one you served the longest.

Your answers are strictly confidential. Respondent identity or identifiable answers will not be revealed in any circumstances.

The survey is in Finnish. If your language skills are not up to the task, please ask for assistance from a Finnish-speaking friend or fellow-student.


Suurkiitos ajastasi!

Lisätietoa tutkimuksesta antavat seuraavat henkilöt:

Loimu: Elli Suonpää, elli.suonpaa at loimu.fi Taloustutkimus: tutkimusjohtaja Tommi Saarnio, tommi.saarnio at taloustutkimus.fi

Mikä Loimu?

Loimu on luonnontieteellisten, ympäristötieteellisten ja metsätieteellisten alojen asiantuntijoiden ja opiskelijoiden ammattiliitto. Fuksina saat Loimun kassattoman opiskelijajäsenyyden maksutta! Lue lisää ja liity loimu.fi/fuksille.


--------

Viestin välitti / Message was forwarded by:

Maisa Pikkarainen
Tiedottaja / Publicist
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20230912/99924db6/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo