KINFO: Pieni infopaketti jäsenistölle
TYK ry tiedotus
tiedotus at tykry.fi
Ke Huhti 19 16:30:03 EEST 2023
Heippuli kaikki!
Mukavaa vapunaikaa :) seuraavaksi koottuna yhteen kinfoviestiin muutama tiedotettava asia. Koostin ne yhteen viestiin, ettei tulisi montaa erillistä mailia täyttämään sähköpostikansioitanne!
__________
Beer & Burger lisäinfoa
Heippa kaikki,
Vappuviikolla perjantaina 28.4. järjestetään taas tuttuun tapaan Beer & Burger -tapahtuma, joka tällä kertaa on Lone Starissa (Humalistonkatu 5) klo 16 alkaen.
Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, ja forms löytyy seuraavan linkin takaa: https://forms.gle/QpYABQpo268Wtmsz7
Ilmoittauduthan viimeistään maanantaina 24.4.
Ilmoittautuessa pistäkää myös tilauksenne jo valmiiksi lomakkeessa olevaan kommenttikenttään. Lone Starin ruokalista löytyy täältä: https://lonestar.fi/ruokalista/
Siellä nähdään!
Burgerinmakuisin terveisin,
Laura ja Milja,
Alumnitoimarit
___________
Simatus
In English below,
Hauskaa wapunaikaa kaikille!
TYK ry:n perinteinen Simatus järjestetään maanantaina 24.4. klo 11-13, kahden eri laitoksen tiloissa samaan aikaan. TYK ry:n omaa simaa sekä holillisena että holittomana munkkien kera pääsee nauttimaan Aurumilla henkilökunnan kahvihuoneessa (5. krs.) ja Pharmacityllä molekulaarisen kasvibiologian aulassa (6. krs.).
Saavu paikalle vaihtamaan vappukuulumisia muiden (bio)kemistien ja laitosten henkilökunnan kanssa, ja kokemaan legendaarinen ainejärjestömme sima! Otathan oman mukin mukaan Simatukseen siman nauttimista varten, jos vain mahdollista.
Happy May Day!
TYK ry's traditional Simatus is held on Monday, April 24th from 11:00 am to 1 pm at Aurum (Staff’s coffee room on the 5th floor) and PharmaCity (Molecular plant biology’s lobby on the 6th floor).
TYK ry's board is serving (our legendary) mead (with and without alcohol) and doughnuts to our organization's members and our faculties' personnel. Please bring your own mug, if possible.
Vapputerkuin / With best regards,
Maisa Pikkarainen ja Malviina Nikola
Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
puheenjohtaja at tykry.fi
___________
Hello!
We are looking for volunteers to participate in the sensory analysis of commercial non-alcoholic beers (max. 0.5% ABV).
This sensory evaluation is a part of the M.Sc. thesis work by Tuomas Rysä and supervised by Oskar Laaksonen (University Lecturer). The aim of this study is to find out the sensory quality factors of commercial non-alcoholic beers based on the smell and taste of the beers. Training and evaluations are mainly held in English, but it is also possible to answer partially in Finnish.
The evaluation includes 3 training sessions, with four options on one day (two sessions in the morning and afternoon each, approx. 1h per session) and 3 evaluations in three different days (approx. 30 min per evaluation). The training is organized in Meeting Room 7036 and evaluations in the Sensory Laboratory 7097 Food Sciences unit (7th floor, Pharmacity, Itäinen Pitkäkatu 4). If there are some time slots that don’t fit, please contact us by email.
- Training sessions are organized on Monday 24.4, Wednesday 26.4, and Friday 28.4
- Sensory evaluations are organized on Wednesday 3.5, Thursday 4.5, and Friday 5.5
Please register via the link:
https://link.webropolsurveys.com/S/E4BCE09E81E017A5
Best regards,
Tuomas Rysä
--------
Viestin välitti / Message was forwarded by:
Maisa Pikkarainen
Tiedottaja / Publicist
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20230419/42f34eef/attachment.html>
Lisätietoja postituslistasta Kinfo