KINFO: Varjotuutorihaku syksylle 2023

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
To Maalis 30 14:21:04 EEST 2023


(Only in Finnish)

Moikka,

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry on päättänyt myös tänä vuonna hakea varsinaisten tuutorien tueksi varjotuutoreita auttamaan uusien opiskelijoiden saapuessa. Varjotuutorin tehtäviin kuuluu toimia tuutoriparinsa apuna tiedekuntien ja laitosten ohjelmissa ja auttaa uusia opiskelijoita sulautumaan yliopistoarkeen ja -elämään. Varjotuutori toimii oikeana kätenä ja on valmiina auttamaan tuutoripariaan vastaamaan pilttien kiperiin kysymyksiin. Tämän lisäksi myös varjot saavat osallistua orientaatioviikon iltaohjelmien suunnitteluun ja toteutukseen.

Varjotuutorointi on vapaaehtoistyötä yhdistykselle. Varjotuutoroinnista ei saa palkkaa tai opintopisteitä, mutta aineeton kiitos ja merkittävyys on sitäkin suuremmassa roolissa.

Valinnassa huomioon otetaan mahdollinen kokemus tuutoroinnista tai (pien)ryhmänohjauksesta sekä motivoitunut asenne. Muistathan hakemuksessa mainita opintojen vaiheesi. Muistathan ennen hakemuksen lähettämistä, että varjotuutorin tulee olla käytettävissä syksyllä ja etenkin orientaatioviikolla. Kemialle varjotuutoreita kaivataan kahdeksan (8), biokemialle kuusi (6) ja MaFyKeLO-linjalle yksi (1).

Jos juuri sinä olisit sopiva varjotuutoriksi, täytä alla oleva lomake. Lomake on auki 9.4.2023 asti. Lomakkeen sulkeutumisen jälkeen valituille henkilöille ilmoitetaan sähköpostitse. Jos sinulle tulee mitään kysyttävää asiaan liittyen, ole yhteydessä allekirjoittaneeseen.

https://forms.office.com/e/T3qD2C1MK9

Takatalviterkuin
Hilla Nieminen, hianie
Kemian koulutuspoliittinen vastaava, piltti- ja tuutorivastaava ja yhdenvertaisuusvastaava
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry



--------

Viestin välitti / Message was forwarded by:

Maisa Pikkarainen
Tiedottaja / Publicist
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
tiedotus at tykry.fi


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20230330/27b473ca/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo