KINFO: Orbitaalin kulkuoikeudet / Right of passage to Orbitaali (FI/EN)

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
To Joulu 8 11:37:27 EET 2022


*In English below*

Hei,

Orbitaalin kulkuluvat ovat nyt toiminnassa niillä jäsenillä, jotka hakivat kulkulupaa. Kulkuluvat ovat voimassa 08.12.2022–31.05.2023 arkisin klo 8–18. Seuraavan kerran kulkuluvat päivitetään ennen ensi lukuvuotta. Jos on kysyttävää tai ongelmia kulkulupien kanssa, olkaa yhteydessä TYK ry:n tilavastaavaan tai kemistit at lists.utu.fi. Orbitaalilla noudatetaan Orbitaalin sääntöjä (löytyy Orbitaalilta) ja TYYn turvallisen tilan periaatteita.

Aurumin käytävällä ensimmäisessä kerroksessa, missä Orbitaali sijaitsee, on viime päivinä ollut ongelmia valojen kanssa. Ethän sammuta Orbitaalin valoja, jos katkaisijassa on lappu, joka niin ohjeistaa. Tällä hetkellä, jos Orbitaalin valot sammuttaa, sammuvat myös käytävän ja Exam-tilan valot. Ongelma on yliopiston tiedossa ja toivottavasti korjattu pian.

Nähdään Orbitaalilla!

-----------------------------------------------------------------------

Hi,

The right of passage is now effective for those TYK ry members who applied for it. The passages are valid on weekdays between 08.12.2022–31.05.2023 between 8–18. The passages will be updated again before the beginning of next semester. If you have any questions or problems with the passages, please contact the space manager of TYK ry or send an e-mail to kemistit at lists.utu.fi. The rules of Orbitaali (can be found at Orbitaali) and TYY’s safe space principles are followed at Orbitaali.

Currently there is a problem with the lights on the 1st floor at Aurum, where Orbitaali is also located. Please do not switch off the lights at Orbitaali, because the lights at the hallway and in the Exam space will also switch off. There is a note on the light switch at Orbitaali. The University is aware of the problem and hopefully it will be fixed soon.

See you at Orbitaali!



Terveisin / Best regards,

Emilia Kaipainen
emrkai at utu.fi
Tila- ja ympäristövastaava / Space and environment manager
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20221208/cad0a1b3/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo