KINFO: Loimun marraskuun terveiset

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ti Loka 15 12:21:11 EET 2022


Moikka (bio)kemistit!

Marraskuun terveiset Loimulta!

Tähän viestiin on kerätty tärkeää infoa Loimun syksystä ja päivämääriä kannattaa laittaa kalenteriin.

1. Tänään: Pilttien valtakunnallinen työelämäwebinaari

Tänään 15.11. klo 16-17 Uusien opiskelijoiden valtakunnallinen työelämäwebinaari Naturan salissa IX. Aiheena on "Tiedätkö miksi opiskeluajan verkostoituminen kannattaa, entä miten ja missä verkostoitua?" Tule mukaan kuuntelemaan mitä Loimun ura-ammattilaisilla, Suvilla ja Petralla, on sinulle kerrottavana ja ota talteen kultaakin arvokkaammat vinkit!


Mitä: Loimun valtakunnallinen fuksiwebinaari 🤩

Missä: Kampuksesi kisakatsomo liveseurantaa varten IX Natura, 1. kerros (Turun yliopisto, Henrikinkatu 2 / Vesilinnantie 5, 20014, 20500 Turku)

Milloin: 15.11. tiistaina klo 16-17 (Saavuthan paikalle kisakatsomoon 10-15min etukäteen)

Tilaisuuden jälkeen järjestetään Turun opiskelijoiden uusien loimulaisten ilta. Luvassa on pitsaa, pelailua ja poikkitieteellistä seuraa. Tule yksin tai nappaa loimulainen kaverisi mukaan. Vietetään kiva ilta yhdessä!


2. Loimun tapahtumat Turussa syksyllä 2022

Turussa toimii n. 10 Loimun opiskelijatoimijaa eli Loimun opiskelijat Turku ry hallituslaiset ja kampuspromoottori. Loimun opiskelijat Turku ry hallitus järjestää hauskaa toimintaa turkulaisille Loimun jäsenille ja kampuspromoottori Aliisa Wahlsten hoitaa Turun opiskelijoiden jäsenasioita sekä sponsorointiasioita. Loimun syyskokouksessa, sut voidaan valita mukaan hallitukseen tai toimihenkilöksi. Loimun opiskelijat Turku ry kokoustaa n. kerran kuussa. Pidämme myös iltakouluja, joissa suunnittelemme tulevia tapahtumia ja tempauksia. Jouluristeilyllä olemme suurimpana yhteistyökumppanina ja jokainen Loimun jäsen saa ilmaisen juomalipukkeen! Alla muutamia päivämääriä, joita kannattaa ottaa ylös.

  *   29.11. klo 13-15 ständi Naturan aula, juomalipukkeita ja mahdollisuus liittyä Loimuun
  *   1.12. klo 12-13 ständi Agoran aula, juomalipukkeita ja mahdollisuus liittyä Loimuun
  *   1.-2.12. Luonnontieteilijöiden jouluristeily https://jouluristeily.com/
  *   14.12. LoimuTKU syyskokous, jossa valitaan mm. vuoden 2023 hallitus (ilmaisia tarjoiluja ja hyvää seuraa)

Katso Loimun tapahtumakalenterista lisää personoituja koulutuksia ja verkostoitumistapahtumia.<https://www.loimu.fi/tapahtumat-ja-koulutukset/>

Seuraa @loimutku Instagramissa<https://www.instagram.com/loimutku/?hl=fi> ja näet, mitä Turussa opiskelijoille järjestetään. P.S. Löydät Loimun myös tiktokista @loimunpromot.


3. Piltit: Fuksikampanja uusille opiskelijoille

Uudet opiskelijat saavat olla Loimun jäseninä ilmaiseksi 2023 vuoden loppuun. Sen jälkeen Loimun jäsenyys kustantaa edullisen opiskelijahinnan (24 €) vuodessa. Liittyminen ei sido mihinkään ja sen voi lopettaa koska vain. Loimun opiskelijajäsenenä olet oikeutettu kaikkiin jäsenetuihin, kuten matkustajavakuutukseen, asiantuntijapalveluihin (Tukea työelämään, CV, LinkedIn, saatekirje, mentorointi,...), juomalipukkeeseen jouluristeilyllä, ekskursiosponsorointiin ainejärjestön matkalla, vapaa-ajan etuja sekä paljon muuta. Liity Loimuun tästä<https://www.loimu.fi/liity-jaseneksi/>.

Täältä voit katsoa Loimun edut: https://www.loimu.fi/jasenyys/jasenedut/


4. Liity Loimuun tästä: https://www.loimu.fi/liity-jaseneksi/

Muhun (Aliisa Wahlsten) voi olla yhteydessä, jos tulee mitä vain kysyttävää Loimu-asioista; promoottori.turku at loimu.fi tai 0505731779. 🙂

Mukavaa talven aloitusta! Nautitaan opiskelijaelämästä!

Ystävällisin terveisin / Med vänlig hälsning
Aliisa Wahlsten
Loimun kampuspromoottori / Loimus kampuspromoter
Turku / Åbo

promoottori.turku at loimu.fi
050 5731779



**************************************
Viestin välitti:
Jasmin Toukoniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20221115/98c27010/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo