KINFO: Teknillisen tiedekunnan dippa/gradukahvit / Thesis coffees of the Technical faculty (FI/EN)

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ma Loka 7 12:20:16 EET 2022


Teknillinen tiedekunta x Technica & dippa/gradukahvit (english below)


Tökkiikö dippa/gradu? Onko homma niin jumissa tai kesken, ettet saa mitään aikaiseksi? Onko kirjoittaminen miltei mahdotonta? Ei hätää, siihen on ratkaisu!

Tule mukaan teknillisen tiedekunnan ensimmäisille dippa/gradukahveille vapauttamaan jumisi 22.11.2022 Agoran 4. kerroksen Mänty/Honka -neuvottelutilaan klo 16:00-18:00.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki opiskelijat, jotka haluavat työstää yhdessä diplomityötä, gradua, väikkäriä tai vaikkapa kandia. Paikan päällä on myös tiedekunnan henkilökuntaa tarjoamassa tukea sitä tarvitseville. Lisäksi tarjolla on pientä suolaista purtavaa sekä tietenkin kahvia ja teetä.

Tarkoitus on tarjota opiskelijoille mahdollisuus saada tukea kirjoitusprojektiin. Tapahtumassa voi jakaa kokemuksiaan muiden paikalla olevien opiskelijoiden tai ohjaajien kanssa tai muiden innostamana työstää omaa lopputyötään.

Ruokatarjoilun vuoksi tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen tästä linkistä.<https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=14112>
Ilmoittautuminen on auki 13.11. asti.

Mitä: Dippa/Gradukahvit
Kenelle: Opiskelijoille, joilla on jokin loppytyö jumissa
Milloin: 22.11. klo 16:00

Missä: Agoran 4. kerros, neuvottelutila Mänty/Honka


Terveisin

Technica


___________________


Is your thesis so stuck or unfinished that you can't get anything done? Is writing almost impossible? Don't worry, there is a solution!

Join us for the first thesis coffees of the technical faculty to write your thesis on 22 November 2022 in the Mänty/Honka conference room on the 4th floor of the Agora from 16:00 to 18:00.

All students are welcome to the event who want to work together on a thesis, dissertation or, for example, a bachelor's degree. Faculty staff are also on site to offer support to those who need it. In addition, there are snacks and, of course, coffee and tea.

The purpose is to offer students an opportunity to get support for a writing project. At the event, you can share your experiences with other students or instructors who are present, or just work on your thesis.

Pre-register for the event via this link<https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=14112>
Registration is open until 13.11.

What: Thesis coffees
Who: For students who are writing thesis
When: 22.11. at 16:00

Where: Agora's 4th floor, conference room Mänty/Honka


Br. Technica



**************************************
Viestin välitti:
Jasmin Toukoniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20221107/b10bf64b/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo