KINFO: Hybridin Piltti- ja fuksi-iltamat ke 19.10.!

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Su Marras 9 12:03:38 EEST 2022


Moi hybridiläinen!

Kaikille tämän vuoden pilteille, fukseille ja fetuksille tarkoitetut Hybridin Piltti- ja fuksiolympialaiset järjestetään Kuuvuoren kentällä 19.10. klo 18 alkaen. Piltti- ja fuksiolympialaisissa ryhmät pääsevät ottamaan mittaa toisistaan erilaisissa (enemmän tai vähemmän akateemisissa) lajeissa ja peleissä, ja voittajajoukkueelle on luvassa palkinto. Kokoa siis kasaan oma 4-6 hengen joukkueesi ja tulkaa paikalle pitämään hauskaa poikkitieteellisessä seurassa! Tapahtumaan ilmoittaudutaan paikan päällä valmiina joukkueena ja osallistuminen maksaa 3,00 € KÄTEISELLÄ per henkilö. Samalla lunastat itsellesi perinteisen pilttipurkki-haalarimerkin, jolla pääset myös illan jatkoille ilmaiseksi. Ilmoittautumisen löytää kentän itäisestä eli Q-talon puoleisesta kulmasta.

Olympialaisten jäähdyttelyt eli kaikille avoimet Piltti- ja fuksi-iltamat järjestetään Vegasissa klo 22 alkaen. Sisäänpääsy 3,00 € käteisellä ja nopeimmille luvassa haalarimerkki!

TL;DR
Mitä? Hybridin Piltti- ja fuksiolympialaiset sekä -iltamat
Mis? Kuuvuoren kentällä (Suntiontien varressa) ja jatkot Vegasissa
Millo? 19.10. klo 18-21.30, jatkot klo 22
Kui pal? 3,00 € käteisellä
Kui? Akateemiset lajit ja poikkitieteellisyys<3

Olympialaisterveisin
Hybridi Turku ry

P.s. Hoi myös tämän syksyn tuutorit ja varjot: Kuuvuoren kentällä on jaossa Hybridin tämän vuoden tuutorimerkit. Merkkejä jaetaan koko olympialaisten ajan, mutta niitä ei saa jatkoilta. Merkkejä jaetaan kuitenkin vielä myöhemmin tapahtuman jälkeen, eli merkin saa vaikkei pääsisi nyt paikalle :)



**************************************
Viestin välitti:
Jasmin Toukoniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20221009/abccab92/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo