KINFO: Technican syyskuun terveiset

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Pe Syys 23 15:18:26 EEST 2022


Moikka kaikille!

Syyslukukausi on starttailtu onnistuneesti ja ensimmäiset tentit odottavat jo lähes kulman takana, on siis aika Technica syyskuun terveisten.

Uusille tuttavuuksille tiedoksi, että Technica ry on teknillisen tiedekunnan edunvalvontajärjestö, joka toimii linkkinä tiedekunnan hallinnon ja opiskelijoiden välillä. Tapaamme säännöllisesti hallinnonopiskelijaedustajia sekä järjestöjen koposopoja.  Kokoamme myös kerran kuukaudessa tiedekunnan ajankohtaisia asioita infoviestiksi. Näiden lisäksi tiedekuntaan ja opintoihin liittyviä uutisia voi seurata Technican ig:stä (@technicary) ja opitnoasioissa voi ottaa suoraan yhteyttä sähköpostimme kautta technica at utu.fi.

§1 Terveydenhoitomaksu

- Muistakaa maksaa Kelalle terveydenhoitomaksu 30.9. mennessä. Eräpäivän ohittamisesta seuraavalla sanktiomaksulla syö useita kertoja opiskelijaravintoloissa.

§2 Lisää tekniikkaa Turun yliopistolle

- Turun yliopisto on päättänyt hakea tuotantotalouden koulutusvastuuta teknilliselle tiedekunnalle. Jos kaikki menee hyvin, uusi koulutus alkaa 2024

§3 Melkein kaikkien teknillisten alojen kuvagalleria

-Turun yliopiston teekkareiden kuvia eri tapahtumista löytää jatkossa (ja tälläkin hetkellä) osoitteesta https://tyteekkarit.kuvat.fi/kuvat/. Jos haluat lisätä kuvia galleriaan, ota yhteys kiltojen hallituksiin.


§4 Dippa- ja gradukahvit

-Teknillinen tiedekunta aloittaa parin viikon päästä dippa- ja gradukahvitukset. Konseptin ideana on tarjota vertaistukea lopputöitä tekeville erityisesti kirjoitusprosesssissa. Tarjolla on aina syötävää ja eri alojen ammattilaisia, jotka pystyvät tarvittaessa auttamaan. Tarkoituksena on, että opiskelijat voivat kokoontua yhdessä kirjoittamaan töitään matalalla kynnyksellä ja hyvällä fiiliksellä. Tarkempaa infoa tästä seuraa myöhemmin.


§5 Tiedekunnan kouke 21.9.

- Tiedekunnan kouke (koulutuksen kehittämisen työryhmä) kokousti kesätauon jälkeen ensimmäisen kerran tällä viikolla. Aiheena oli mm. kandipalautteen keräys. Palautteen keruuseen tullaan keskittymään jatkossa entistä enemmän.


§6 Tiedekunnan alumnitoiminta

- Tiedekunnan ensimmäinen alumnipäivä peruuntui päällekäisyyksien vuoksi ja se päätettiin siirtää alkukeväälle. Lisää tietoa näistäkin myöhemmin.


§7 Teekkarilakki päivä kampuksella

- Perjantaina 30.9 vietetään valtakunnallista teekkarilakkipäivää. Jos sellainen siis löytyy, lyö se päähäsi aamulla ennen ensimmäisiä luentoja.


Muistakaahan antaa kursseistanne vastuuopettajille palautetta joko suoraan tai välillisesti esimerkiksi järjestökopon kautta. Lisäksi todettakoon että Technica on osallitunut aktiivisesti alkavan syksyn aikana keskusteluun erityisesti polyteknisten kurssien resurssoinnista sekä opetusjärjestelyistä. Jos kursseista tulee mieleen jotain palautetta, nykäiskää järjestöjen kopoja tai Tehcnican hallituslaisia hihasta, niin saadaan asiat vietyä heti ylöspäin! 😊 Lisäksi hallopedeille ja kopoille (sekä kopomielisille) suunnattu edunvalvontatempaus järjestetään 17.11. Tästä(kin) lisää myöhemmin, mutta ajan voi jo merkitä kalenteriin!


Syysterveisin

Technican hallitus



**************************************
Viestin välitti:
Jasmin Toukoniemi
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220923/caf2cd33/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo