KINFO: Haku TYK ry:n varjotuutoriksi

Henna Isokorpi henna.m.isokorpi at utu.fi
Ma Heinä 11 10:53:37 EEST 2022


(Only in Finnish)

Hei!

Etsimme tuutorijoukkoomme mukaan yhtä henkilöä (1) biokemian laitoksen tuutorin varjotuutoriksi! Voit hakea tehtävään olit sitten biokemian tai kemian opiskelija!

Varjotuutorin tehtävänä on toimia tuutoriparinsa tukena laitosten ohjelmissa ja auttaa uusia opiskelijoita pääsemään mukaan yliopistoelämään — olla niin sanotusti oikeana kätenä ja valmiina auttamaan tuutoripariaan kiperien kysymysten kanssa. Varjot huolehtivat tuutorien kanssa myös orientaatioviikon iltaohjelmien suunnittelusta ja sen toteutuksesta. Varjotuutorit auttavat pilttien yhteishengen nostattamisessa ja toimivat lisäsilmäpareina ongelmatilanteiden ennaltaehkäisemiseksi. Niin kuin moni sanoo: siihen tarvitaan koko kylä!

Varjotuutorointi on vapaaehtoistyötä, josta ei saa opintopisteitä tai rahallista palkkiota. Mutta varjotuutorit saavat toisenlaista kiitosta ja hallituksemme on erittäin kiitollinen jokaiselle hakijalle!

Varjotuutoreita valittaessa ovat etusijalla aikaisemmin tuutoreina toimineet henkilöt. Valinnassa otetaan huomioon kuitenkin myös motivoitunut asenne, perustelut varjotuutoriksi hakemiselle sekä opintojen vaihe ja aiempi kokemus muusta pienryhmän ohjaamisesta.

Varjotuutoriksi voit hakea täyttämällä seuraavan lomakkeen: https://forms.gle/DsYCt22bQodZ4awY8
Hakuaikaa on 31.07. saakka, jonka jälkeen valitulle ilmoitetaan sähköpostitse.

Jos varjotuutoroinnista jää kysyttävää, laitathan viestiä osoitteeseen hmisok at utu.fi

P.S.
Jos varjotuutoripaikkoja vapautuu lisää, käytämme jo tulleita hakemuksia mahdollisia lisärekrytointeja varten.

Hae varjotuutoriksi!

Ystävällisin terveisin,
Henna Isokorpi
Piltti- ja tuutorivastaava
TYK ry


Lisätietoja postituslistasta Kinfo