KINFO: Loimuavaa vappua! (FI)

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Su Huhti 24 19:58:30 EEST 2022


Moikka Loimun alan opiskelijat Turussa!


Vappu on täällä jälleen. Jihuu!!! Tsekkaa tästä viestistä mitä Turussa Loimu tarjoaa just sulle. 😊

Huom! Jos et ole vielä jäsen, nyt kävi hyvä munkki! Liity Loimun opiskelijajäseneksi maanantaista 25.4. alkaen, mutta 8.5. mennessä ja saat vuoden 2022 ilmaiseksi.
<https://www.loimu.fi/liity-jaseneksi/>

Liity tästä<https://www.loimu.fi/liity-jaseneksi/><https://www.loimu.fi/liity-jaseneksi/>

-> Lisäksi kaverisi, joka suositteli sulle jäsenyyttä (kirjoita hänen nimi lisätietoihin, esim. "Suosittelija Matti Meikäläinen") sekä sinut palkitaan upealla munkki-haalarimerkillä ja osallistutte urheilukellon arvontaan. Katso liitteestä löytyvä kuva.

Lisätietoja kampanjasta<https://www.loimu.fi/opiskelijalle/miksi-liittya-opiskelijajaseneksi/vappukampanja/>

[https://www.loimu.fi/uploads/2021/04/308379aa-www-kampanjasivu_hero1920x1280px.png]<https://www.loimu.fi/opiskelijalle/miksi-liittya-opiskelijajaseneksi/vappukampanja/>

Loimun vappumunkki! - Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu<https://www.loimu.fi/opiskelijalle/miksi-liittya-opiskelijajaseneksi/vappukampanja/>
Munkki on siirretty takaisin paistumaan. Jaa someen. Liity jäseneksi Miksi liittyä opiskelijajäseneksi
www.loimu.fi



Lyhyt tietoisku jäsenyydestä: Opiskelijajäsenet saavat samat jäsenedut kuin varsinaiset jäsenet, mutta hinta on vain 24 €/vuosi ilman työttömyyskassaa (työttömyyskassalla 84 €/vuosi). Jäsenyys kannattaa, sillä se sisältää mm. matkustajavakuutuksen, tapahtumia, lakimiespalveluja, CV:n ja työhakemuksen kommentointia, tukea oman osaamisen sanoittamiseen ja oman urapolun rakentamiseen sekä drinkkilipun perinteikkäällä Luonnontieteilijöiden jouluristeilyllä. Jäsenyys ei sido sinua mihinkään, mutta mahdollistaa etujen hyödyntämisen.

Kannattaa katsoa myös muut jäsenedut täältä<https://www.loimu.fi/jasenyys/jasenedut/>. <https://www.loimu.fi/jasenyys/jasenedut/>

Täältä etuja erityisesti opiskelijoille kootusti<https://www.loimu.fi/opiskelijalle/miksi-liittya-opiskelijajaseneksi/>.<https://www.loimu.fi/opiskelijalle/miksi-liittya-opiskelijajaseneksi/>


Huom! Kandivaiheen opiskelijat; Loimun jäseneksi ja työttömyyskassaan kannattaa liittyä ennen 3. vuoden kesää, jotta saa työttömyyskassan työttömyysehdon täytettyä ennen valmistumista kesätöiden avulla. Lue lisää työttömyyskassasta<https://www.loimu.fi/jasenyys/tyottomyysturva/>.

Jäsenyys ei sido sinua mihinkään. Kysy lisää eduista, mahdollisuuksista ja mistä vain ammattiliittoon liittyvistä asioista allekirjoittaneelta.


Loimu tarjoaa vapun viettoa Turussa

25.4.-27.4.

  *
Wappuisa kuvakisa käynnissä 27.4. asti
Voita itsellesi ja kaverillesi wappuinen herkkukassi. Postaa Instagramiin wappuinen kuva ja tägää @loimutku ja käytä hastagia #hyvamunkki. (Huom! Mikäli sinulla ei ole IG:ta voit lähettää kuvan puhelinnumeroon 0505731779 ja postaamme sen puolestasi.) Arvomme kuvakisaan osallistuneiden kesken kolme (3) Kårenin valmistamaa herkullista wappu-kassia! Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä Instagramin kautta ja palkinnot tulee noutaa 29.4.


TI 26.4.

  *   Wappuständi Naturan edessä suihkulähteillä klo 11-12
  *   Tule liittymään jäseneksi, hakemaan itsellesi jäsentuotteita (esim. Loimu-haalarimerkin, tiskirätin tai pullonavaajan) tai nauttimaan Turun keväästä! P.S. Jos olet jo jäsen ja suosittelet jäsenyyttä kaverillesi, molemmat saatte upeat vappumunkki-haalarimerkit (tarjolla vain nyt vappuna!).
  *
Loimu on Turun Wappuradiossa klo 13-14
Keskustelemme professori Ilari Sääksjärven kanssa luonnon ja ympäristön tilanteesta sekä selvitämme vinkit kestävään elämän tapaan. Lisäksi linjoilla kannattaa olla, sillä luvassa on kilpailuja ja arvontoja, joissa voi käydä hyvä munkki! Arvontoja on paljon, joten sinulla on aidot mahdollisuudet voittaa.
Kuuntele Wappuradioa täältä: https://www.turunwappuradio.com/


LA 30.4.

  *
LoimuTKU mukana TYYn vappubooleilla klo 12-13
Tule moikkaamaan meitä ja syömään munkkia! Munkkia on tarjolla 500 ensimmäiselle! Nähdään boolien merkeissä!

MA 2.5.

  *
Post-Wappubrunssi Kampuskappelilla klo 11-16
Tule hengailemaan ja nauttimaan Wapun jälkipuinneista ja -voinneista. Tarjolla on pientä purtavaa ja juomaa. Nappaa lankaa, neula ja haalarit mukaan ja ommellaan yhdessä ompelemattomat haalarimerkit haalareihin kiinni. Pelaillaan ja fiilistellään Wappua vielä ennen kesää. Tilaisuus on rento ja kaikki ovat tervetulleita mukaan.


Mitä Loimu tekee Turussa?

Loimun opiskelijat Turku (LoimuTKU) on yhdistys, joka tuottaa opiskelijatapahtumia ja -toimintaa, kuten tänä vappuna. Käy kurkkaamassa Facebookista ja Instagramista lisää, mitä LoimuTKU tarjoaa nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi Turussa toimii Loimun työntekijä, kampuspromoottori, Aliisa Wahlsten. Häneen voi olla yhteydessä esimerkiksi jäsenasioissa tai asioissa, jolloin ei tiedä kuka olisi oikea kontakti.

IG: @loimutku
FB: @Loimun opiskelijat – Turku
LoimuTKU s-posti: loimutku at gmail.com



Ihanaa vappua kaikille! 😊


Ystävällisin terveisin / Med vänlig hälsning
Aliisa Wahlsten
Loimun kampuspromoottori / Loimus kampuspromoter
Turku / Åbo

promoottori.turku at loimu.fi
050 5731779


Loimun verkkosivut ja jäsensivut ovat uudistuneet. Löydät uusilta sivuilta vastauksia työelämää koskeviin kysymyksiin, tukea uravalintoihin ja hyödyllistä tietoa Loimun jäsenpalveluista. Käy tutustumassa, minkälaisia palveluja, etuja ja osallistumismahdollisuuksia jäsenyys sinulle tarjoaa! www.loimu.fi<https://www.loimu.fi/>


****************************************************************

Viestin välitti:
Jasmin Toukoniemi
Tiedottaja
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220424/2d33a959/attachment-0001.html>
-------------- seuraava osa --------------
Ei-tekstimuotoinen liite on siirretty...
Nimi: JärjestöFEED 3.png
Tyyppi: image/png
Koko: 1425307 bytes
Kuvaus: JärjestöFEED 3.png
Url : <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220424/2d33a959/attachment-0001.png>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo