KINFO: Valitut Vuoden opetushenkilöt ja Kuohuviinitanssiaisten tanssiharjoitukset

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ke Huhti 6 15:33:43 EEST 2022


*Only in Finnish*


Heippa!


Vuoden opetushenkilö -palkinnon saajat bioteknologian ja kemian laitokselta on päätetty ja seuraavat opetushenkilöt palkitaan Kuohuviinitanssiaisten illalliskortilla:


Bioteknologian laitos: Jarmo Käpylä


Hänen valintaansa perusteltiin muun maussa seuraavanlaisesti: "Jarmon puoleen on voinut aina kääntyä. Jos esimerkiksi opintojen aikana on tullut jotain sekaannuksia tai vaikeuksia ilmoittautua Åbon kursseille, Jarmo on auttanut iloisin mielin. Aina kun häneen törmää laitoksella, hän tervehtii ja parhaimmassa tapauksessa jää vielä juttelemaan niitä näitä."


Kemian laitos: Petri Tähtinen


Hänen valintaansa perusteltiin muun muassa seuraavanlaisesti: "Petri perusteli ja selitti spektroskopian perusteet -kurssiin kuuluvat alueet järkevästi ja ymmärrettävästi, säilytti tsemppaavan asenteen koko kurssin ajan ja myös selitti tehtävien oikeat vastaukset ymmärrettävästi. Lisäksi Petri kävi kurssin tavoitteet ja arvosteluperusteet selkeästi läpi. Kaikin tavoin mukava kurssi, jonka tavoitteet olivat selkeät ja hyvin saavutettavissa hyvän opetuksen ja tehtävien ansiosta!"


__________________


Lisäksi välitän infon tanssiharjoituksista, koska pitäähän ennen Kuohuviinitanssiaisia päästä harjoittelemaan tanssahduksia:


Tanssitko tähtien kanssa vai omistatko kaksi vasenta jalkaa? Jos valitsit jälkemmäisen vaihtoehdon, nyt olisi elämäsi tilaisuus päästä hiomaan itsestäsi parkettien partaveitsen Turun Yliopiston Kemistien TYK ry:n Kuohuviinitanssiaisia varten.


Tanssiharjoitukset järjestetään Turku-salissa 14.4.2022 klo 18-20. Ota mukaan reipasta mieltä, tanssi-intoa ja tarvittaessa tanssikengät. Turku-salin osoite on seuraava: Rehtorinpellonkatu 4A (Ylioppilastalo A, 2. kerros).


Tanssittavin terveisin


Annika ja Otto

Yritysyhteistyövastaava ja tapahtumavastaava

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry


__________________


Pian jo nähdään Kuohareilla!


Kuoharitanssijamegajännäterveisin,


Anni Nyman

Puheenjohtaja

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry

puheenjohtaja at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220406/94b1a280/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo