KINFO: Hae TYK ry:n niceKerho -toimihenkilöksi!! (FI)

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
La Helmi 19 11:41:58 EET 2022


(This message doesn't concern international students)

Hei!

TYK ry hakee toimihenkilöä TYK ry:n edustajaksi niceKerhon tapahtumia järjestävään aktiiviporukkaan. NiceKerho on teknillisen tiedekunnan kerho, jonka tavoitteena on edistää Turun yliopiston teknillisten alojen naisopiskelijoiden verkostoitumista ja aktivoitumista.

NiceKerho järjestää inspiroivia ja yhteenkuuluvuutta lisääviä tapahtumia ja toimintaa teknillisen tiedekunnan nice-opiskelijoille. Viime vuonna esimerkiksi järjestettiin Framing Britney Spears dokkari-ilta ja webinaari SHE-E-O podcastin kanssa.  Nice-kerhon toimihenkilönä pääset mukaan räätälöimään kerhon toimintaa vuodelle 2022 yhdessä muiden tiedekunnan järjestöjen edustajien kanssa!

Aktiiviporukka kokoontuu noin kuukausittain ja järjestää muutaman tapahtuman lukukaudessa. Homma ei siis ole aikaa vievä ja siksi toimihenkilöpesti onkin loistava tilaisuus päästä ideoimaan ja toteuttamaan inspiroivia tapahtumia sekä tutustumaan muihin opiskelijoihin poikkitieteellisesti.

Ilmoita kiinnostuksestasi vastaamalla tähän sähköpostiin. Hakeaksesi sinun ei tarvitse olla naispuolinen tai opiskella teknillisessä tiedekunnassa, vaan kaikki on tervetulleita mukaan! Haku sulkeutuu sopivan hakijan löydyttyä, joten ilmoita nopeasti kiinnostuksestasi!

Ystävällisin terveisin,
Aino Laasonen
Varapuheenjohtaja
TYK ry



-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220219/df4f4439/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo