KINFO: HybridiSpeksin ryhmätilaus / HybridiSpeksi's group order

TYK ry liikunta ja kulttuuri liikuntajakulttuuri at tykry.fi
Ke Helmi 9 18:05:41 EET 2022


*In English below*


Heipä hei!

Kulttuurialalla mikään ei ole viime aikoina ollut varmaa ja siksi olemmekin innoissamme lähdössä yhdessä katsomaan HybridiSpeksiä perjantaina 18.3. klo 19.00. Epävarmuuksien vuoksi ryhmätilauksen ilmoittautumisaika on ennätyksellisen lyhyt. Ilmoittautuminen alkaa huomenna 10.2. klo 12.00 ja loppuu jo tiistaina 15.2. klo 16.00. Lippujen hinnat ovat ryhmätilauksen kautta 13 € (norm. 15 €), mutta perinteisesti TYK ry on sponsoroinut 50:lle ensimmäiselle ilmoittautuneelle lipun hinnasta vielä 2 €, jolloin lipun hinnaksi jää vain 11 €. Hintaedun lisäksi kannattaa ilmoittautumisessaan olla nopea, koska paikkojen määrä riippuu koronatilanteesta ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.


Ilmoittautuminen on sitova!

Linkki ilmoittautumiseen (lomake aukeaa vasta 10.2. klo 12.00):
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=vZuI59h87k6dBxjQX59IwUqZVG810PJCprKtbJ4556xUMzFaWVRBVTVUOExOWlk4V0xQWDBTMzBBSS4u


Tänä vuonna speksi vie meidät helvetillisiin tunnelmiin esityksellään Inferno - Kunnes Kadotus meidät korjaa!

***

Fantastinen seurueemme koostuu soturista, velhosta, varkaasta ja noidasta, jotka ovat kokeneet mitä eeppisimpiä taisteluita ja tehneet mitä mahtavimpia urotöitä. He ovat pelastaneet kyliä tulvilta, tukahduttaneet tulivuoria ja kohdanneet arkkivihollisensa Paha Velho Zargothraxin. Useaan otteeseen. Mutta retkueemme ei vielä tiedäkkään että suurimmat haasteet ovat vasta edessä. Sankarimme löytävät itsensä Helvetistä ja ymmärtävät, ettei Paholaista päihitetä pelkillä miekoilla ja loitsuilla.


Minkälaisia olentoja Helvetissä oikein asustaa? Voiko kadotettua vielä pelastaa? Millainen sielu Helvetistä voi palata?


Ken speksiin käy, saa kaiken toivon heittää.


***


***********************************************************************************************************************


Hello!

TYK ry organizes a group order for HybridiSpeksi’s show Inferno - Kunnes Kadotus meidät korjaa on Friday 18th of March at 7pm. The ticket costs 13 € but TYK ry sponsors the first 50 participants bringing the cost down to 11 €. In addition to the price advantage, it is worth being quick to register, as the number of seats depends on the corona situation and the tickets are distributed in the order of registration. The registration opens tomorrow on 10th of February at 12am and closes on 15th of February at 4pm.


Note that the show will be in Finnish.


The registration is binding!

Link to the registration:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=vZuI59h87k6dBxjQX59IwUqZVG810PJCprKtbJ4556xUMzFaWVRBVTVUOExOWlk4V0xQWDBTMzBBSS4u




Terveisin / Best regards
Ellinoora Koivula
Liikunta- ja kulttuurivastaava / Board Member responsible for sport and cultural events
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
liikuntajakulttuuri at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220209/76c2007c/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo