KINFO: Uusi ilmoittautuminen MM-kyykän bussikyyteihin

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Pe Tammi 21 10:48:37 EET 2022


Moikka kyykkäjengi!

Akateemisen kyykän MM-kilpailuja on jouduttu koronan takia siirtämään lauantaille 12.3. Tämän takia järjestämme uuden ilmoittautumisen bussikyyteihin.

Speksit ovat samat, eli kyydit Herwantaan lähtevät viiden jäljestä Turusta, ja paluukyydit ovat iltabussi (lähtö Herwannasta kello 19-20) ja yöbussi (lähtö Tampereelta kello 1-2). Bussit lähtevät yliopiston kupeesta Herwantaan. Iltabussi lähtee Herwannasta ja yöbussi Tampereen keskustasta.

Tällä kertaa kaikki ilmoittautuvat bussikyyteihin Digitin ilmolla. Ilmo löytyy osoitteesta https://digit.fi/ilmo/105. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 21.1. kello 12 ja päättyy sunnuntaina 6.2. kello 23:59.

Eli kertauksena; vanha ilmoittautuminen ei ole enää voimassa. Jos haluat yhteisillä bussikyydeillä Herwantaan ja takaisin, ilmoittaudu nyt! Myös joukkuelipun ostaneiden bussikyydin haluavien täytyy ilmoittautua.

Bussikyytien hinta tulee olemaan noin 15€/hlö. Bussikyyteihin ilmoittautuminen on sitova. Paluubusseissa varsinkaan yöbussista iltabussiin vaihtaminen paikan päällä ei onnistu, sillä bussit ovat täynnä. Jos tarvitset vain toiseen suuntaan bussikyytiä, ilmoitathan tämän lisätietoja-kohdassa ilmossa.

Jos on kysyttävää voi ottaa yhteyttä esimerkiksi allekirjoittaneeseen!

Kyykkä-hype-terkuin,
Sara Keskilohko
Varapuheenjohtaja, Digit ry
smakes at utu.fi


******************
Viestin välitti:
Anni Nyman
Puheenjohtaja, TYK ry
puheenjohtaja at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20220121/33397004/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo