KINFO: Toimihenkilöhaku 2022

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ke Joulu 29 18:17:27 EET 2021


(In English below)


Moikka!


TYK ry:n vuoden 2022 hallitus järjestäytyy 6.1.2022 klo 18 ja jäsenistöllä on mahdollisuus päästä seuraamaan kokousta Zoomin välityksellä. Ensimmäisessä kokouksessaan hallitus jakaa keskenään vuoden vastuualueet sekä nimittää vuodelle 2022 toimihenkilöt.

Linkki kokoukseen: https://utu.zoom.us/j/66216158359


Oletko halukas toimimaan TYK ry:n toimihenkilönä vuonna 2022?

Toimihenkilöhaku aukeaa 29.12.2022 ja päättyy 4.1.2022 klo 23:59. Laajemmat kuvaukset pesteistä löytyy sähköpostista ja nettisivuilta.


Toimihenkilöksi pääset hakemaan seuraavan linkin kautta:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=vZuI59h87k6dBxjQX59IwaBLqlGzJ1pMjzv6nwAdJZJURTMzTEVBOVlQOUpEMUxGNEVQNFNNS0UzMC4u


Toimihenkilöksi hakeminen on myös mahdollista myöhemmin tulevana vuonna. Mikäli sinulla on kysymyksiä toimarihommista, ota yhteyttä hallitukseen!


**********


Tässä on listattuna eri toimihenkilöpestejä, joihin etsimme tekijöitä. Kunkin pestin nimen jälkeen suluista löytyy lukumäärä, kuinka monta henkilöä haemme kuhunkin pestiin. Tutustu rauhassa näihin ja hae rohkeasti mihin tahansa pestiin!


Tapahtumatoimihenkilöt (3–7)


Tapahtumatoimihenkilöt ovat tapahtumavastaavien oikeita käsiä, jotka auttelevat heitä esimerkiksi sitsipaikkojen järjestelyissä, tarjoilussa, siivoamisessa, tarvikkeiden- ja ruokien hankinnassa sekä lipunmyynnissä. Jos haluat olla mukana toteuttamassa parhaita bileitä ja tapahtumia tämä pesti on sinulle!


Grafiikkatoimihenkilöt (2–5)


Grafiikkatoimihenkilöt suunnittelevat ja toteuttavat nimensä mukaisesti TYK ry:n grafiikkaa, kuten julisteita ja haalarimerkkejä erilaisia tapahtumia varten. Graafikot pääsevät myös suunnittelemaan erilaisia oheistuotteita, mitä keksitäänkään ottaa myyntiin.


Koulutuspoliittiset toimihenkilöt (0–5)


Koulutuspoliittiset toimihenkilöt auttavat hallituksen kemian ja biokemian kopoja. Kopon tärkein työ on pitää huolta siitä, että opiskelijan edut ja mielipiteet huomioidaan, sekä kursseilla opiskelijoita kohdellaan reilusti. Lisäksi kopot hoitavat muun muassa kopokahveja, joissa keskustellaan laitoksen henkilöstön kanssa erilaisista koulutuspoliittisista aiheista, kuten kurssipalautteista ja tenttimisjärjestelmistä.


Opintopiiri / Demokerho toimihenkilöt (2–5)


Demokerhon tarkoitus on kokoontua viikoittain tekemään yhdessä demoja tai selkkareita. Demokerhon vetäjän ei itse tarvitse osata auttaa demoissa tai selkkareissa, vaan olla päivystäjänä ja katsoa, että tilat jäävät siistiin kuntoon. Tämä pesti on sopiva varsinkin opettajalinjalla opiskeleville!


Kv-toimihenkilöt (0–2)


Kv-toimihenkilönä pääset käymään kansainvälisissä tapahtumissa ja kokouksissa sekä tutustumaan meidän kv-opiskelijoihimme. Lisäksi pääset kääntämään kokouksien pöytäkirjojen päätöksiä ja erilaisia julkaisuja englanniksi. Mikäli englannin kieli sujuu ja olet kiinnostunut toimimaan kansainvälisten opiskelijoiden parissa ja ajamaan heidän etujaan, niin hae ihmeessä.


Sometoimihenkilöt (1–3)


Jos olet kiinnostunut somesta ja valokuvaamisesta, niin sometoimarina toimiminen on sinun paikkasi. Sometoimarina saat tunnukset TYK ry:n Instagram- ja Facebook-tileille. Toimiisi kuuluu maanantainen viikkotiedotus sekä valokuvaus eri tapahtumissa ja niistä postaaminen.


Tykki-toimihenkilöt (1–3)


Tykki-toimarina pääset keräämään juttuja lehteen, tekemään kansikuvia, taittamaan tykkiä, valokuvaamaan, hakemaan Tykit painosta ja auttamaan lehden postittamisessa sisarjärjestöille päätoimittajan opastuksella! Jos siis olet kiinnostunut journalismista, piirtokätesi on vakaa tai jos runosuonesi sykkii, niin hae tähän pestiin!


Käsityötoimihenkilöt (1–2)


Käsityökerhon vetäjät pitävät käsityökerhoa vuoroviikoittain. He suunnittelevat ohjelman ja hommaavat tarvikkeet sitä varten. Jos käsityöt ovat intohimosi, niin hakemaan vaan!


Leffatoimihenkilö (1–2)


Leffatoimihenkilönä pidät vuoroviikoittain leffailtoja, hankit leffan, varaat tilan ja valmistat tarjottavat iltaa varten. Leffojen ystävät ottakaa yhteyttä!


Lautapeli-iltojen toimihenkilö (1–2)


Järjestät vuoroviikoittaista lautapelitoimintaa ja pidät huolta, että pelejä kulkeutuu iltaa varten. Helppoa ja hauskaa!


Tenttitärppitoimihenkilö (1)


Keräät tenttitärppejä ja päivität ne verkkosivuille luettavaksi.


Alumnitoimihenkilö (1–2)


Alumnitoimarina järjestät Afterwork-tapahtuman kuukausittain ja sinulla on myös mahdollisuus ideoida muuta alumnitoimintaa oman mielenkiinnon mukaan!


Urheilutoimihenkilö (1)


Jos nautit kaikennäköisestä ryhmäliikunnasta hae tähän pestiin! Toimit hallituksen kulttuuri- ja liikuntavastaavan apuna, hankit pelaajia peleihin, muistutat pelien ajankohdista ja osallistut mieluiten itsekin peleihin.


Tilatoimihenkilö (0–2)


Tässä pestissä olet tilojemme ylläpitäjänä. Tilatoimarina olet mukana pitämässä huolta tilojemme viihtyvyydestä, niin siisteyden, kuin tarjonnankin kannalta.


Yritysyhteistyötoimihenkilö (1–5)


Yritysyhteistyötoimihenkilönä pääset toimimaan yhteistyössä yritysyhteistyövastaavan kanssa. Toimarina pääset hankkimaan sponsoreita ja auttamaan yritysvierailujen järjestämisessä. Koska TYK ry:n yritysyhteistyö on lasten kengissä, sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään jotain aivan uutta.


Yleiset toimihenkilöt (0–5)


Yleinen toimihenkilö auttaa hallitusta erilaisissa nakkihommissa. Yleinen toimihenkilö on pesti sinulle, jos olet kiinnostunut ainejärjestötoiminnasta, mutta et oikein tiedä tarkalleen mitä haluaisit tehdä.


Ystävällisin terveisin,


Anni Nyman ja Aino Laasonen

Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja

Hallitus 2022

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry


*******


Hi!


TYK ry's new board for the year 2022 will be organized 6.1.2022 at 6 pm and you can follow the board meeting via Zoom. Keep in mind that the board meeting will be held in Finnish, but we are happy to answer any of your questions.


Link for the meeting: https://utu.zoom.us/j/66216158359


If you are interested in becoming one of our officials, a person who helps the board in different tasks, please send us email for further information (kemistit at lists.utu.fi).


Best wishes,


Anni Nyman and Aino Laasonen

Chairman and vice-chairman

Board 2022

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20211229/65e8cc4b/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo