KINFO: Kaamosbileet 30.11.

Linnea Frisk linnea.h.frisk at utu.fi
Ti Loka 23 18:58:14 EET 2021


(Briefly in English below)

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry järjestää Kaamosbileet TYYn saunalla (Rehtorinpellonkatu 4) tiistaina 30.11. kello 18 alkaen. Paikalle ovat tervetulleita piltit, tuutorit ja varjot. Sisäänpääsy on ilmainen ja sauna lämpiää.

Kaamosbileet merkkaavat myös sitä, että tarpeeksi pilttipisteitä keränneet pienet (bio)kemistipiltit saavat vihdoin pitkän syksyn jälkeen vetää yllensä uudet kemistinpunaiset haalarinsa. Haalarit puetaan ylle seremoniallisesti n. klo 22.00. Pilttien tulee kuitenkin ottaa mukaan haalareiden lunastukseen tarvittava 9,90 € syksyllä maksetun varausmaksun päälle. Otathan mukaan tasarahan tai varauduthan maksamaan MobilePaylla!

Myynnissä on myös TYK ry:n haalarimerkkejä! Kun haalarit on viimein saatu, jäädään TYYn saunalle vielä merkkien ompelumaratoniin, jotta jouluristeilyllä haalarit olisivat mintissä. Kannattaa varautua ottamalla mukaan oma neula ja lankaa!

Tilaisuus on OPPM (oma pyyhe ja pullo mukaan)!

TL;DR:
MITÄ? Kaamosbileet
KOSKA? Tiistai 30.11. kello 18 alkaen
MITÄ MAKSAA? 0 €
EI MITTÄ HAALARIHOMMIA OIS? 20 pilttipistettä keränneet piltit voivat lunastaa haalarinsa hintaan 9,90 €
MIKSI? Koska sauna ja pilttejä ♥ lisäksi haalarit ja niihin merkkejä, jei!

Kaamosterveisin,
Linnea Frisk
Piltti- ja tuutorivastaava
TYK ry
lhfris at utu.fi
__________________________________

This event concerns freshmen who are receiving their overalls. If you identify as such and want this info in English, please be in contact! (lhfris at utu.fi)


Lisätietoja postituslistasta Kinfo