KINFO: Loimulta syysterveiset

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Pe Marras 29 17:08:08 EEST 2021


Syysterveisiä Loimulta!

Syksy on startannut ja haluamme muistuttaa, että olemme teidän tukena. Nyt loppusyksystä on hyvä aika päivittää CV, LinkedIn-profiili ja valmistautua parin kuukauden päästä alkavaan kesätyöhakuun. Meiltä löytyy alakohtaista tukea ja neuvontaa valtakunnallisella tasolla. Muistathan hyödyntää ammattitaitoamme siis esimerkiksi lähettämällä CV ja LinkedIn-profiilisi kommentoitavaksi asiantuntijoillemme. Tässä vielä tietoa monista muista eduista ja palveluista, joita Loimu tarjoaa: https://www.loimu.fi/jasenyys/jasenedut/. Jos olet miettinyt matkalle lähtemistä tai vaikka sijoittamista, kannattaa kurkata mitä Loimulla on tarjota myös niihin.

Jouluristeilylle lähtijät:
Viiden viikon päästä meistä moni on Itämerellä Luonnontieteilijöiden jouluristeilyllä. Loimu toimii risteilyn pääyhteistyökumppanina ja haluaakin tarjota loimulaisille risteilijöille drinkin. Loimun jäsenenä saat siis ilmaisen drinkkilipun risteilyllä.

Piltti/fetus/fuksi:
Uudet opiskelijat (ensimmäinen tutkinto) saavat olla Loimun jäseninä ilmaiseksi 2022 vuoden loppuun. Sen jälkeen jäsenyys on 24 € hinta vuodessa. Liittyminen ei sido mihinkään ja sen voi lopettaa koska vain. Täältä löydät syyt liittyä Loimun opiskelijajäseneksi: https://www.loimu.fi/opiskelijalle/miksi-liittya-opiskelijajaseneksi/

Tuutorit:
Toivottavasti olet osallistunut jo tuutorikampanjaan, sillä tuutorikampanja loppuu 31.10.2021. Tässä säännöt pelkistetysti: Koko piltti/fetus/fuksiporukkasi (10 hlöä) liittyy Loimuun -> saat 100 €:n GoGift-lahjakortin. Reilu puolet heistä (6 hlöä) liittyy Loimuun -> saat 50 €:n lahjakortin. Jo yhdestäkin liittyneestä tuutori palkitaan. Olethan täyttänyt tietosi jo aiemmin tulleeseen lomakkeeseen ja pyytänyt uusia opiskelijoita kirjoittamaan sinut suosittelijaksi? Jos vastasit kyllä, hienoa kaikki ovat kampanjan osalta kunnossa. Jos vastasit ei, katso aiemmin tullut sähköposti tai pyydä tiedot promoottori.turku at loimu.fi.

Mukavaa syksyä kaikille! Nähdään kampuksella! 🙂

Ystävällisin terveisin / Med vänlig hälsning
Aliisa Wahlsten
Loimun kampuspromoottori / Loimus kampuspromoter
Turku / Åbo

promoottori.turku at loimu.fi
050 5731779


Loimun verkkosivut ja jäsensivut ovat uudistuneet. Löydät uusilta sivuilta vastauksia työelämää koskeviin kysymyksiin, tukea uravalintoihin ja hyödyllistä tietoa Loimun jäsenpalveluista. Käy tutustumassa, minkälaisia palveluja, etuja ja osallistumismahdollisuuksia jäsenyys sinulle tarjoaa! www.loimu.fi<https://www.loimu.fi/>

<https://www.loimu.fi/>


**************************************
Viestin välitti:
Anni Saarinen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20211029/0ae64d28/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo