KINFO: Tule tutustumaan uusiin piltteihin!

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Pe Elo 20 13:33:34 EEST 2021


English below,


Heippa kaikki!

Uusi lukuvuosi kolkuttelee jo oven takana. Ajattelimme, että uusien pilttien tapaaminen voisi kiinnostaa teitä. Orientaatioviikon torstaina 26.8.2021 tulemme järjestämään baarikierroksen, jos rajoitukset sen sallivat.

Päätimme, että myös vanhemmat (bio)kemistit ovat tervetulleita kiertämää baareja halutessaan omalla vastuulla. Baarikierroksen on tarkoitus alkaa klo 17:00 ja iltaa jatkamme hengailemalla Porthanin puistossa.

Kerää itsellesi max. 10 hengen porukka ja lähde tutustumaan piltteihin.
Baareissa on tällä hetkellä asiakasmäärärajoituksia, joten annattehan mahdollisesti täysissä baareissa etuoikeuden uusille pilteillemme!

Kierroksella mukana olevat baarit:

Proffan kellari
Edison
Kulma
Whisky bar
Cow
Bristol
Löytö

Osallistuessasi ilmoitathan itsesi tapahtuman osallistujalistaan:
https://forms.gle/rb8UgvhffcEvRhRw5

Toinen mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin piltteihin tarjoutuu perjantaina 27.8.2021 klo 16 alkaen puistohengailun ja afterworkin merkeissä Tuomiokirkkopuistossa! Osallistuessasi ilmoitathan itsesi tapahtuman osallistujalistaan: https://forms.gle/psmdomZUxXhPDAod6

***

Tässä koronaohjeemme:

1. Jää pois fyysisistä tapahtumista, jos olet kipeä, olet ollut kontaktissa oireisen ihmisen kanssa viimeisen 14 vuorokauden aikana tai epäilet altistuneesi. Muista ilmoittaa myös järjestäjälle poisjäämisestäsi.

2. Jos nautit tapahtumassa juomia tai ruokia, käytä henkilökohtaista astiaa. Älä tarjoa ruokaa tai juomaa muille tapahtuman osallistujille.

3. Ota mukaan oma käsidesipullo ja huolehdi käsihygieniasta etenkin ennen ja jälkeen tapahtuman. Lisäksi käsidesiä on tarjolla tapahtumissa ja tuutoreilla) Käytä tapahtumasta löytyvää käsien desinfiointi- tai pesumahdollisuutta ja huolehdi käsihygieniasta koko tapahtuman ajan.

4. Noudata viranomaisen antamaa ajankohtaista maskisuositusta. Maskia voi käyttää myös vapaaehtoisesti, eli halutessasi ota maski mukaan tapahtumaan. Käytä maskia oikeaoppisesti, koska maskin siirtely kasvoille ja pois kasvoilta voi lisätä tartuntariskiä. Käytä maskia sisätiloissa ollessasi, omassa pöytäseurueessa maskin voi ottaa pois.

5. Pidä huolta turvavälistä (1,5 metriä) muihin ihmisiin.

6. Pitäydy omassa seurueessasi tapahtuman aikana.

7. Noudata järjestäjän ohjeita ja ilmoita itsesi osallistujalistaan järjestäjän ilmoittamalla tavalla.

8. Muista, että meillä kaikilla on yhteisvastuu koronaviruksen leviämisen estämisessä. Pidä huolta kavereista!

Lisähuomiona: Orientaatioviikolla on baarikierros, johon myös vanhemmat opiskelijat saavat osallistua omalla vastuulla. Toivomme, että kuljette max. 10 hengen porukoissa ja noudatatte vallitsevia rajoituksia/suosituksia.

***

Hi,

You all might be eager to get to know our new students and now you have the chance. We have decided that older (bio)chemists can also attend to two of our orientation weeks events.

First one is a pub crawl on Thursday 26th of August starting at 5 pm. Cather a croup of max. 10 people and join us. Please, keep in mind the current restrictions and recommendations according to covid-19.

Please, write your name on the attendee list here: https://forms.gle/rb8UgvhffcEvRhRw5

Friday 27th of August we will have afterwork at 4 pm at Tuomiokirkkopuisto. You are welcomed there. Please, write your name on the attendee list here: https://forms.gle/psmdomZUxXhPDAod6


Pubs included in pub crawl:

Proffan kellari
Edison
Kulma
Whisky bar
Cow
Bristol
Löytö

***

Terveisin / Best regards,

TYK ry:n hallitus / TYK ry's board

**************************************
Viestin välitti:
Anni Saarinen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20210820/6e3920e8/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo