KINFO: Edarivaalit lähestyy!

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Pe toukokuu 21 12:44:31 EEST 2021


Hei sinä matemaattis-luonnontieteellisen tai teknillisen tiedekunnan opiskelija! Olet ehkä kuullut TYYstä, edustajistosta ja opiskelijavaikuttamisesta? Ja vaikka et olisikaan kuullut, niin kannattaa lukea tämä viesti!

Syksyn edustajistovaalit lähestyvät ja Hybridiaani toivottaa niin vanhat kuin täysin uudetkin edaritoiminnasta ja opiskelijavaikuttamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi edarivaali-infoon torstaina 27.5.2021 klo 17 alkaen zoomiissa!

Kyseessä on rento tilaisuus, jossa Hybridiaanin edustajistokauden 2020-2021 edaattorit kertovat edarivaaleista sekä edustajistosta ja sen toiminnasta. Lisäksi keskustellaan yhdessä tiedekuntiemme opiskelijoille tärkeistä aiheista ja sitä kautta tulevien vaalien teemoista. Osallistuminen ei vielä sitouta mihinkään ja paikalle voi tulla vaikka vain kuuntelemaan. Jos Turun yliopiston ylioppilaskunta, edustajisto ja opiskelijavaikuttaminen kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti tulla mukaan!

Mitä? Kaikille avoin Hybridiaanin edarivaali-info
Milloin? Torstaina 27.5. klo 17 alkaen
Missä? Zoomissa https://utu.zoom.us/j/65956772590


Huomaattehan myös Facebookin tapahtuman https://www.facebook.com/events/389548032230088 , jossa tapahtumaa ja edustajistovaaleja avataan yksityiskohtaisemmin. Tykkääthän myös Hybridiaanista Instagramissa!

Ps. Jos sinulle herää kysymyksiä niin voit olla yhteydessä ryhmän puheenjohtajiin sähköpostilla olilla at utu.fi (Olli) tai vjmhak at utu.fi (Ville).

Terveisin Hybridiaanin porukka!


**************************************
Viestin välitti:
Anni Saarinen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20210521/6db11e19/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo