KINFO: Loimun vappukampanja loppuu sunnuntaina 9.5.

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
La toukokuu 8 12:41:57 EEST 2021


Huomio huomio!
Loimun vappukampanja<https://www.loimu.fi/opiskelijalle/miksi-liittya-opiskelijajaseneksi/vappukampanja/> loppuu huomenna sunnuntaina 9.5.!

Nyt kävi munkki!<https://www.loimu.fi/opiskelijalle/miksi-liittya-opiskelijajaseneksi/vappukampanja/> Loimun loppuvuoden kassaton opiskelijajäsenyys MAKSUTTA kun liityt ennen 9.5. Liittyessäsi voit myös voittaa 399 euron arvoisen iPadin tai 20 euron arvoisen GoGiftin superlahjakortin! Liity tästä<https://www.loimu.fi/liity-jaseneksi/>. Katso edut tästä<https://www.loimu.fi/jasenyys/jasenedut/>. Miksi liittyä jäseneksi?<https://www.loimu.fi/opiskelijalle/miksi-liittya-opiskelijajaseneksi/>
Voit liittyä halutessasi myös työttömyyskassaan, josta peritään erillinen maksu.

Loimun opiskelijana jäsenenä saat täydet jäsenedut<https://www.loimu.fi/jasenyys/jasenedut/>, mutta maksat vain 24 € vuodessa<https://www.loimu.fi/jasenyys/jasenmaksut/> (huom! nyt kampanjan aikana ilmainen loppuvuosi!). Jäsenyys ei sido sinua määräaikaisuuksiin, mutta tarjoaa mahdollisuuksia ja uusia avaimia työelämään, jopa nyt kesätöihin! Tartu tähän munkkiin nyt!

Kauttamme voit myös liittyä työttömyyskassaan<https://www.loimu.fi/jasenyys/tyottomyysturva/> ja kerryttää itsellesi ansiosidonnaistatyöttömyysturvaa<https://www.loimu.fi/jasenyys/tyottomyysturva/>. Ansiosidonnaista työttömyysturvaa kerrytetään työssä ollessa ja mahdollisen työttömyyden koittaessa työttömyyskassa maksaa sinulle merkittävää osaa normaalista tulotasostasi. Ajattele työttömyyskassa vakuutuksena siltä varalta, että valmistumisen jälkeen jäät työttömäksi tai joudut etsimään uutta työtä vähän pidemmän aikaa. Ansiosidonnaista työttömyysturvaa voit kerryttää jo esimerkiksi kesätöissä. Ansiosidonnaista työttömyysturvaa ei voi kerryttää takautuvasti, aloita oman taloutesi turvaaminen heti!

Loimu auttaa sinua työpaikan mahdollisissa hankalissa tilanteissa tarjoamalla juristin apua. Jäsenenämme et jää yksin hankalassakaan tilanteessa ja saat turvaa työelämään!

Lue lisää ja liity.<https://www.loimu.fi/opiskelijalle/miksi-liittya-opiskelijajaseneksi/vappukampanja/>

Tsemppiä loppukevääseen ja tulevaan kesään!


Ystävällisin terveisin / Med vänlig hälsning
Aliisa Wahlsten
Loimun kampuspromoottori / Loimus kampuspromoter
Turku / Åbo

promoottori.turku at loimu.fi
050 5731779


Loimun verkkosivut ja jäsensivut ovat uudistuneet. Löydät uusilta sivuilta vastauksia työelämää koskeviin kysymyksiin, tukea uravalintoihin ja hyödyllistä tietoa Loimun jäsenpalveluista. Käy tutustumassa, minkälaisia palveluja, etuja ja osallistumismahdollisuuksia jäsenyys sinulle tarjoaa! www.loimu.fi<https://www.loimu.fi/>


**************************************
Viestin välitti:
Anni Saarinen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20210508/ab936693/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo