KINFO: Loimun vappu Turussa 2021

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Su Huhti 25 13:08:45 EEST 2021


Moikka Loimun alan opiskelijat!

Vappu on täällä jälleen. Jihuu!!! Tsekkaa tästä viestistä mitä Turussa Loimu tarjoaa just sulle. 😊

Huom! Jos et ole vielä jäsen, nyt kävi hyvä munkki! Liity Loimun opiskelijajäseneksi 26.4.-9.5. ja saat vuoden 2021 ilmaiseksi. Liity tästä: https://www.loimu.fi/liity-jaseneksi/

Lyhyt tietoisku jäsenyydestä: Opiskelijajäsenet saavat samat jäsenedut kuin varsinaiset jäsenet, mutta hinta on vain 24 €/vuosi ilman työttömyyskassaa (työttömyyskassalla 84 €/vuosi). Jäsenyys kannattaa, sillä se sisältää matkustajavakuutuksen, tapahtumia, lakimiespalveluja, CV:n ja työhakemuksen kommentointia, tukea oman osaamisen sanoittamiseen ja oman urapolun rakentamiseen esimerkiksi drinkkilipun perinteikkäällä Luonnontieteilijöiden jouluristeilyllä.


Kannattaa katsoa myös muut jäsenedut täältä:  https://www.loimu.fi/jasenyys/jasenedut/


Täältä erityisesti opiskelijoille kootusti: https://www.loimu.fi/opiskelijalle/miksi-liittya-opiskelijajaseneksi/

Huom! Kandivaiheen opiskelijat; Loimun jäseneksi ja työttömyyskassaan kannattaa liittyä ennen 3. vuoden kesää, jotta saa työttömyyskassan työttömyysehdon täytettyä ennen valmistumista kesätöiden avulla. Jäsenyys ei sido sinua mihinkään. Kysy lisää eduista, mahdollisuuksista ja mistä vain ammattiliittoon liittyvistä asioista.

Loimu tarjoaa vapun viettoa Turussa (voit voittaa palkintoja)


NYT KÄYNNISSÄ

  *   Wappuisa kuvakisa on käynnissä
Voita itsellesi ja kaverillesi wappuinen herkkukassi. Lähetä kuva wapustasi sekä yhteystietosi Instagramin directillä osoitteeseen @loimutku 25.4. mennessä. Kuvat julkaistaan @loimutku-tilillä ja 27.4. 5 eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa voittavat Unican valmistaman herkullisen piknik-kassin kahdelle! Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja palkinnot tulee noutaa 29.4. Tällä hetkellä osallistujia on hyvin vähän, jolloin sinulla on hyvät mahdollisuudet voittaa kun osallistut.


TI 27.4.

  *   Wapun Spotify-lista julkaistaan @loimutku Instagramissa
Kuuntele LoimuTKUn Wappu-spotifylistaa täältä yhdessä kavereiden kanssa.


KE 28.4.

  *   Wappubingo julkaistaan @loimutku Instagramissa
Näytä muulle vappukansalle, että olet mukana vapunvietossa. Täytä bingolomake, jaa se Instagramissa ja tägää @loimutku julkaisuun, niin jaamme bingosuorituksesi.


TO 29.4.

  *   LoimuTKUn instalive visailu klo 12-13
Tule tietovisaan @loimutku Instassa ja voita lahjakortti!
  *   Loimu on Turun Wappuradiossa klo 13-14
Ympäristöasiantuntijan kanssa keskustellaan, missä vaiheessa ilmastonmuutos on tällä hetkellä. Onko mitään tehtävissä? Voimmeko löytää uusia näkökulmia? Lisäksi linjoilla kannattaa olla, sillä luvassa on kilpailuja ja arvontoja, joissa voi käydä hyvä munkki!
Kuuntele Wappuradioa täältä: https://www.turunwappuradio.com/


Mitä Loimu tekee Turussa?

Loimun opiskelijat Turku (LoimuTKU) on yhdistys, joka tuottaa opiskelijatapahtumia ja -toimintaa. Käy kurkkaamassa Facebookista ja Instagramista lisää, mitä LoimuTKU tarjoaa nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi Turussa toimii Loimun työntekijä, kampuspromoottori, Aliisa Wahlsten. Häneen voi olla yhteydessä esimerkiksi jäsenasioissa tai asioissa, jolloin ei tiedä kuka olisi oikea kontakti.

IG: @loimutku
FB: @Loimun opiskelijat – Turku
LoimuTKU s-posti: loimutku at gmail.com



Ihanaa vappua kaikille! 😊

**************************************
Viestin välitti:
Anni Saarinen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20210425/6d740c78/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo