KINFO: Teknilliseen tiedekuntaan haetaan halloped-koordinaattoria ja varakoordinaattoria

TYK ry biokemiankopo biokemiankopo at tykry.fi
Pe Joulu 4 13:53:55 EET 2020


Only in Finnish.
----------------------------

Hei!

TYY hakee vuodelle 2021 halloped-koordinaattoria sekä tälle työpariksi varakoordinaattoria teknilliseen tiedekuntaan.

Halloped-koordinaattorin tehtävänä on toimia linkkinä tiedekunnan hallopedien, ainejärjestöjen ja TYYn toimiston välillä. Tehtävässä toimiminen edellyttää työskentelyä tiedekunnan ja yliopiston hallinnon asioiden parissa esimerkiksi osallistumalla tiedekunnan johtoryhmän kokoontumisiin ja läheistä yhteydenpitoa tiedekunnan hallinnon opiskelijaedustajiin sekä ainejärjestöihin ja TYYn toimistoon. Koordinaattoreiden velvollisuus on osallistua kuukausittaisiin TYYn halloped-koordinaattoreiden ohjausryhmän kokouksiin. TYY tulee tarjoamaan koulutusta valituille henkilöille heti toimikauden alussa ja ylioppilaskunnan asiantuntemus on muutoinkin aina koordinaattoreiden käytettävissä.

Varakoordinaattori toimii läheisessä yhteistyössä varsinaisen koordinaattorin kanssa. Tehtävänjako varsinaisen ja varan välillä on heidän itsensä yhteisesti päätettävissä. Varajärjestelmällä halutaan taata tiedonkulku TYYn ja tiedekunnan välillä kaikissa tilanteissa. TYYn jokaisessa halloped-koordinaattoreiden ohjausryhmän tapaamisessa toivotaan olevaan vähintään toinen koordinaattoreista paikalla.

Koska teknillisellä tiedekunnalla ei ole tiedekuntajärjestöä (ainakaan vielä), hakeminen tapahtuu poikkeuksellisesti lähettämällä sähköpostia TYK ry:n hallitukselle osoitteeseen kemistit at lists.utu.fi. Hakuaika päättyy keskiviikkona 9.12. klo 16.00, jonka jälkeen hallitus käsittelee hakemukset hallituksen kokouksessa (9.12. klo 17–18)  ja päättää ketä/keitä ehdotetaan eteenpäin. Teknilliseen tiedekuntaan siirtyvät ainejärjestöt päättävät myöhemmin tänä vuonna yhdessä keitä kaikkien järjestöjen ehdottamista henkilöistä ehdotetaan TYYlle. Koordinaattorit valitaan TYYn hallituksen vuoden 2021 ensimmäisessä kokouksessa.

Kirjoitathan viestiin: Haetko varsinaiseksi vai varaksi? Jos varsinaiseksi, oletko käytettävissä myös varaksi? Kuvaile myös lyhyesti miksi olisit hyvä halloped-koordinaattori ja millaista soveltuvaa kokemusta sinulla on. Lyhyt vastaus riittää.

TYYn ja teknillisen tiedekunnan johtokunnan opiskelijajäsenten kesken on sovittu, että nyt poikkeuksellisesti loppuvuoden 2020 ajan koordinaattorin roolia (lähinnä johtokunnan opiskelijoiden koordinointia ja yhteydenpitoa TYYhyn) hoitavat Miika Peltotalo (mvjpel at utu.fi) ja Samuli Pyytövaara (sjpyyt at utu.fi). Meiltä ja muiltakin johtokunnan opiskelijajäseniltä voi kysyä tehtävästä tai muusta teemaan liittyvästä.


Perjantain kopoterveisin,


Samuli Pyytövaara

Biokemian koulutuspoliittinen vastaava,

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry


PS. Teknillisen tiedekunnan dekaaniksi on valittu Jaakko Järvi https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/mediatiedote/professori-jaakko-jarvi-teknillisen-tiedekunnan-dekaaniksi, joten todennäköisesti kohta aletaan hakemaan opiskelijaedustajia myös koulutuksen kehittämisen työryhmään (koukeen) ja mahdollisesti myös muihin tiedekunnan työryhmiin. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi lähteä kehittämään tiedekunnan koulutusta, niin minulta voi kysellä myös koukesta lisätietoja!


Lisäksi jos jokin asia mietityttää biokemian laitoksen (1.1.2021 alkaen bioteknologian laitos) siirtymisestä teknilliseen tiedekuntaan, niin laita rohkeasti viestiä!<https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/mediatiedote/professori-jaakko-jarvi-teknillisen-tiedekunnan-dekaaniksi>
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20201204/f8a1a92f/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo