KINFO: Suunnittele haalarimerkki ja voita 100 € lahjakortti

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ke Loka 11 11:40:15 EET 2020


Moikka!

Ammattiliittosi Loimu järjestää haalarimerkin suunnittelukilpailun. Vain jäsenet voivat osallistua tähän kilpailuun, joten jos et vielä ole jäsen, voit tehdä sen täältä https://www.loimu.fi/mika-on-loimu/miksi-kannattaa-liittya/liittymislomake_opiskelijat. Jokainen tänä syksynä jäseneksi liittynyt osallistuu samalla Apple MacBook Air 13''  (ovh. 1 529,00 €) arvontaan. Huom! Ensimmäisen vuoden opiskelijoille ensimmäinen vuosi on ilmainen. Laita myös tuutorin nimi lomakkeeseen, niin tuutorisi voi saada tämän haalarimerkin.

Haalarimerkin suunnittelukilpailu

Teema: Haalarimerkin aiheena on siis tuutorointi. Vapauta sisäinen luovuutesi ja suunnittele alamme tuutoreille upea merkki! Haalarimerkki voi kuvastaa tuutoriutta, Loimua, opiskelijaelämää tai alojamme.

Aikataulu: Kilpailu on auki nyt. Lähetä osoitteeseen promoottori.turku at loimu.fi 13.12. mennessä kuva suunnittelemastasi haalarimerkistä. Tämän jälkeen kuvat julkaistaan @loimunopiskelijat Instagram-tilillä ja eniten tykkäyksiä kerännyt merkki voittaa. Käy tykkäämässä lempikuvastasi 20.12. klo 23:59, sillä 21.12. julistetaan kilpailun voittaja.

Palkinto: Kilpailun voittaja saa itselleen 100 €:n arvoisen Superlahjakortin sekä suunnittelemansa merkin itselleen. Lisäksi voittajan oma ainejärjestö saa lahjoittaa 100 €:lla haluamaansa hyväntekeväisyyskohteeseen.

Mikä ihmeen tuutori-haalarimerkki? Jokainen tuutori, joka on saanut yhdenkin uuden opiskelijan Loimun jäseneksi on oikeutettu tähän merkkiin. Tuutorit, muistuttakaa siis ensimmäisen vuoden opiskelijoita kirjoittamaan nimenne liittymislomakkeeseen, niin saat tämän uuden merkin itsellesi.

Nyt on aika päästää luovuus valloilleen!

Mikäli kilpailusta herää kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä promoottori.turku at loimu.fi.

Tsemppiä kaikille syksyn opintoihin! 🙂

Ystävällisin terveisin
Aliisa Wahlsten
Loimun kampuspromoottori
Turku
promoottori.turku at loimu.fi
050 5731779

**************************************
Viestin välitti:
Anita Komulainen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20201111/da2755e7/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo