KINFO: Kohti oman alan töitä: Liity (ilmaiseksi) Loimuun ja ilmoittaudu jäsenenä mukaan excursiolle

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
La Marras 24 16:57:01 EEST 2020


Moi luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija!

Loimu järjestää marraskuun 2020 ja helmikuun 2021 välillä useita excuja mielenkiintoisille luonnon-, ympäristö- ja metsätieteellisten alojen työpaikoille! Excusarjan aloittaa vierailu Orionille 4.11. klo 15.30 - 17. Excu järjestetään etänä, joten osallistua voit mistä vain! Tilaisuuden aluksi opit Orionista yrityksenä, kuten sen, mikä on Orionin myydyin tuote ja missä Orionilla on toimipisteitä eri puolilla maailmaa. Lisäksi kuulet vinkkejä, miten pääset hakemaan töihin juuri sinua kiinnostaviin paikkoihin!

Sen jälkeen linjat ottaa haltuun Orionin luonnontiedetaustaiset asiantuntijat, jotka kertovat oman tarinansa siitä, miten he ovat löytäneet tiensä Orionille nykyisiin tehtäviinsä.

Ilmoittautuminen Orionin exculle on auki 28.10. asti. Lisätiedot, puhujien esittelyt ja ilmoittautumisen löydät osoitteesta https://event.contio.fi/loimu/Calendar/Index?id=oW%2f%2bIwn6pts%3d. Klikkaile itsesi mukaan myös FB-tapahtumaan https://www.facebook.com/events/319084516049218.

Muita jo kalenterissa olevia excukohteita ovat:
Stora Enso 21.1.2021
Fimlab 2.2.2021

Aikatauluja olemme sopimassa vielä Luonnonvarakeskuksen ja Rambollin kanssa. Lisäksi keskustelut ovat vielä käynnissä VTT:n kanssa.

Seuraa meitä esimerkiksi Instassa @loimutku, @loimury ja @loimunopiskelijat sekä Facebookissa @loimuliitto ja @loimunopiskelijat, jotta kuulet tarkempia tietoja myös tulevista excuista.

Kaikki excut ovat maksuttomia Loimun jäsenille. Jos et ole vielä opiskelijajäsen, voit liittyä Loimuun osoitteessa https://www.loimu.fi/opiskelijat/liity-opiskelijajaseneksi/opiskelijoiden-liittymislomake. Saat käyttöösi heti kattavat edut ja palvelut, esimerkiksi palkkaneuvonnan, lakimiehen neuvontapalvelut työsuhteeseen liittyviin kysymyksiin sekä pääsyn Loimun tapahtumiin ja koulutuksiin.

Uutena opiskelijajäsenenä saat loppuvuoden jäsenyyden ilman jäsenmaksua. Lisäksi syksyllä 2020 ensimmäistä kandidaatin tutkintoaan suorittavalle fuksille jäsenyys on ilmaista vuoden 2021 loppuun asti. Liittymällä Loimun opiskelijajäseneksi 1.8.-31.12.2020 osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Applen MacBook Air:n etäopintojesi tueksi! Lisätiedot kampanjasta ja arvontasäännöt löydät osoitteesta https://www.loimu.fi/opiskelijat/liity-loimun-opiskelijajaseneksi-ja-voita-macbook-air.

Ystävällisin terveisin / Med vänlig hälsning
Aliisa Wahlsten
Loimun kampuspromoottori / Loimus kampuspromoter
Turku / Åbo

promoottori.turku at loimu.fi
050 5731779

**************************************
Viestin välitti:
Anita Komulainen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20201024/94d7f5c2/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo