KINFO: Työpaikkailmoitus: Care4Living

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ke Marras 14 09:53:09 EEST 2020


Hei tuleva (bio)kemisti!

Care4Living (https://care4living.fi/) etsii osa-aikaista työntekijää auttamaan laboratoriossa. Olemme kasvava bioalan yritys, joka tarjoaa erilaisia palveluita liittyen lääkeaineiden biotuotantoon. Tuotteemme koostuvat pääosin eri mikrobikannoista, jotka tuottavat lääkeaineita, kuten syöpälääkkeitä ja antibiootteja. Testaamme ja kehitämme näitä kantoja ja niihin liittyviä prosesseja, jotta ne voidaan onnistuneesti siirtää asiakkaillemme, jotka ovat kansainvälisiä teollisia lääkkeiden tuottajia. Teemme läheistä yhteistyötä Turun yliopiston ABE-tutkimusryhmän kanssa (Antibiotic Biosynthesis Engineering, https://abelab.utu.fi/).

Työsi on avustaa käytännön laboratoriotyössä, joka sisältää niin biologisia kuin kemiallisiakin menetelmiä, kuten bakteerisolujen viljelyä, näytteiden eristystä ja analytiikkaa (TLC, HPLC, LC-MS). Etsimme 3. tai myöhemmän vuoden biokemian tai kemian opiskelijaa, jolla on käytännön kokemusta laboratoriotyöskentelystä. Koska työtehtäviin sisältyy mikrobiologiaa, steriilien käytäntöjen hallitseminen on välttämätöntä. Odotamme sinulta huolellista ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä kykyä toimia tarvittaessa itsenäisesti. Sinulla on hyvä suomen ja englannin taito niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Työ sopii mainiosti opiskelijalle, sillä se on osa-aikaista (noin 4h päivässä) ja työaikojen suhteen on mahdollisuus joustoon, jos sinulla on opintoihin liittyviä pakollisia läsnäoloja tai vastaavaa. Mielenkiintosi mukaan voit myös vaikuttaa työnkuvaasi. Käytännössä työ tapahtuu Biocityssä biokemian laitoksen tiloissa.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä mahdollisimman pian! Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla (aljuny at utu.fi). Mainitse hakemuksessa, missä vaiheessa opintoja olet ja mitkä laboratoriokurssit olet suorittanut. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen työhön, voit lähettää ne samaan sähköpostiosoitteeseen. Työtehtävä täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Terveisin,
Aleksi Nyqvist
Laboratoriopäällikkö
Care4Living Oy
aljuny at utu.fi


**************************************
Viestin välitti:
Anita Komulainen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20201014/b20b07ee/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo