KINFO: Ainejärjestö esittäytyy -ilta 8.10. / Student organization introduction 8.10.

Ida Mäkinen ida.s.makinen at utu.fi
Su Marras 4 19:10:56 EEST 2020


In English below

Hei!

Ainejärjestötoiminta on tullut pilteille poikkeuksellisen vähän tutuksi syysopintojen alkaessa, joten paljon on vielä jäänyt hämärän peittoon. Kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin järjestötoiminnasta ja TYK ry:stä saat vastauksen TYK ry:n perinteisessä Ainejärjestö esittäytyy -illassa, kun ainejärjestön hallituslaiset esittäytyvät uusille opiskelijoille. Tilaisuudessa kerrotaan myös toimihenkilöiden tehtävistä hieman tarkemmin, joten kannattaa ehdottomasti tulla kuulemaan.

Paikan päällä on lisäksi edustajat Hybridi ry:ltä sekä Hybridiaanilta. He kertovat toiminnastaan, siitä miten siihen päästä mukaan ja vastailevat myös mieluusti kysymyksiinne.

Ainejärjestö esittäytyy -ilta järjestetään torstaina 8.10. klo 17.00 ja 19.00 kahdessa osassa johtuen yliopiston tilarajoituksista, jonka vuoksi pyydämme teitä ennakkoilmoittautumaan. Koska tilat ovat hyvin rajalliset, on tilaisuus avoin vain pilteille. Illan aikana on myös luvassa tietovisa, josta voittajille luvassa palkinto!

Ilmoittaudu mukaan oheisen doodlen avulla ja muista että ilmoittautuminen on sitova!

https://doodle.com/poll/rzi9s4zfabwiq4hv

Tapahtumasta saa pilttipisteen.

--------------------------
Student organization introduction of TYK ry is held on Thursday the 8th of October at 17 o'clock and another at 19 o'clock at Publicum Pub1.
Event is in Finnish, but you are more than welcome to join us and ask anything about our dear organization.
Because there are limitations in Pub1 we ask you to let us know if you are coming by answering this email. In the email mention your name and also are you participating at 17 or 19 o'clock.

Ystävällisin terveisin/ With kind regards

Ida Mäkinen
Puheenjohtaja/Chairman
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
puheenjohtaja at tykry.fi


Lisätietoja postituslistasta Kinfo