KINFO: Koronan vaikutus syksyn toimintaan ja vuosijuhlien siirtyminen

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
To Elo 27 07:32:02 EEST 2020


Hei!

Vaikka keväällä niin toivottiin ei korona ole helpottanut syksyyn mennessä, vaan rajoitusten parissa jatketaan myös tätäkin lukuvuotta. Tämä luonnollisesti vaikuttaa myös meidän toimintaan TYK ry:ssä. Tässä sähköpostissa käymme läpi erilaiset asiat, jotka vaikuttavat teihin jäsenistöön, joten luettehan läpi huolella.

***

VUOSIJUHLAT

Enisinnäkin olemme valitettavasti joutuneet jälleen siirtämään vuosijuhlien ajankohtaa vallitsevan pandemian vuoksi ja juhlat siirtyvät ensi kevääseen 24.4.2021. Tämä tarkoittaa myös, että ensi vuoden kuohuviinitanssijaiset ovat osa tämän vuoden vuosijuhlia ja erillisiä ei tulla pitämään. Jo ostetut vuosijuhlaliput tulevat käymään myös ensi vuonna, mutta peruutus on myös mahdollista vielä ensi vuoden puolelle. Tämä vinkkinä myös kaikille, joilta jäi vujulippu välistä, niin ensi vuoden alkupuolella on vielä ehkä mahdollisuus sellainen saada, mutta tästä ensi vuonna lisää.

***

PILTIT JA PILTTITAPAHTUMAT

Orientaatioviikko on jo pyörähtänyt käyntiin ja uudet piltit saapuneet kampukselle. Teemme ainejärjestönä parhaamme, jotta meidän koko järjestö, niin piltit, kuin vanhemmatkin opiskelijat, pysyisivät terveenä, joten joudumme pyytämään teitä vanhempia opiskelijoita olemaan osallistumatta pilttitapahtumiin, kuten kastajaisiin. Pilttitapahtumat on tällä hetkellä avoinna vain pilteille, tuutoreille ja muutamalle hallituksen edustajalle. Tällä tavoin pystymme tarjoamaan pilteille hyvän ja turvallisen startin opiskelijaelämään.

HUOM vanhukset! Pidämme huolta, että järjestämme myös vain vanhemmille opiskelijoille suunnattua tapahtumaa, josta tiedottaa myöhemmin tapahtumavastaavamme.

***

TOIMISTO, VETOKAAPPI JA KRAATTERI

Toimisto on avoinna opiskelijoille rajoitetusti. Laitamme tilojen oviin maksimi henkilömäärän, jota tilassa tulee noudattaa sekä jokaisesta tilastamme löytyy käsidesiä. Vetokaappi mitä todennäköisimmin on kiinni syksyn, sillä Pharman ovet pidetään lukittuina ja pääsyä koko rakennuksen tiloihin ollaan rajoitettu. Kraatteria emme pidä normaalisti auki, mutta se on yhä jäsenistömme varattavissa. Mikäli haluatte varata Kraatteria, niin laittakaa sähköpostia osoitteeseen kemistit at lists.utu.fi. Lisätietoja varauksista sekä varauskalenteri löytyy TYK ry:n nettisivuilta osoitteesta tykry.fi.

***

PÄIVYSTYKSET

Viikottaista päivystystä ei tule olemaan Toimistolla. Tämän sijasta pidämme etäkahvihetkiä Zoomissa päivystysaikoina eli tiistaisin ja torstaisin klo 12-13.15 syyskuun alusta alkaen. Linkit Zoom kahvituksiin tullaan jakamaan kalenterissa, lauantailätinöissä sekä TYK ry:n Discord palvelimella, jonne kannattaa ehdottomasti liittyä!

Tiedostamme, että jäsenistöllämme on tarve hankkia kauttamme esimerkiksi laboratoriotakkeja sekä prujuja yms., joten tulemme todennäköisesti pitämään muutamia päivystyksiä Toimistolla. Näistä tiedotamme erikseen Kinfo-listalla sekä Discordissa.

***

TAPAHTUMAT

Toimimme tapahtumissamme sekä TYYn, että Hybridi ry:n linjausten mukaisesti, jonka vuoksi kaikki baaribileet sekä sisäsitsit ovat peruttu syyskuun osalta. Seuraamme jatkuvasti pandemiatilannetta ja palaamme asiaan tapahtumista lokakuun lähestyessä. Ideoimme hallituksen kanssa mahdollisia ulkoilma- sekä etätapahtumia, joten pyydämmekin teiltä ideoita tapahtumiin. Kerro toiveesi siitä, minkälaisen ulko- tai etätapahtuman haluaisit tälle syksylle seuraavassa kyselyssä: https://forms.gle/BpyWDK3MBjBFrYtH9

Linkit TYYn ja THL:n koronaohjeistuksiin:

TYY: https://www.tyy.fi/fi/medialle/ajankohtaista/tyyn-ohjeistus-tapahtumista-jarjestoille-ja-opiskelijoille
THL:https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

***

EKSKURSIO

Joudumme valitettavasti perumaan syksyn ekskursion, joka tänä vuonna olisi ollut Jyväskylään. Emme voi hyvällä omatunnolla vallitsevan pandemian vuoksi matkustaa pienemmänkään porukan kanssa. Katsotaan ekskursiotilannetta taas ensi vuonna uudestaan.

***

KERHOTOIMINTA

Syksyn kerhotoiminnasta leffa- ja käsityökerho lopettaa, mutta peli- ja demokerho jatkaa etänä Zoomissa ja Discordissa tänä syksynä. Demokerho kokoontuu tiistaisin klo 16-18 Zoomissa ja sieltä löytyy apua demojen tekemiseen sekä vertaistukea ja motivaatiota saada loppuun SE selkkari tai jokin muu työ. Pelikerho pidetään tänä syksynä joka maanantai klo 18->, josta löydät erilaisia pelejä kuten UUNOA, cahia, scribbl.io, jackboxia sekä seuraa erilaisille videopeleille. Jos tiedät itse jonkin pelin, jota etänä pystyy pelaamaan, niin ehdota sitä rohkeasti pelikerhon aikana. Linkki demo- ja pelikerhoon jaetaan kalenterissa, lauantailätinöissä sekä Discordissa.

***

Peskää käsiänne ja muistakaa turvavälit!

Terveisin,

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry:n hallitus
kemistit at lists.utu.fi


Lisätietoja postituslistasta Kinfo