KINFO: Haemme graduntekijää Turkuun Biovianiin

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Su toukokuu 24 09:55:05 EEST 2020


?Haemme lopputyöntekijää mikrobiologisen laadunvalvontalaboratorion projektiin, jossa päätehtävänäsi tulee olemaan steriiliystestauksen kehittäminen sekä siihen liittyvä suunnittelu ja dokumentointi. Kyseessä on määräaikainen toimeksianto ja työskentelet laboratoriossamme Kupittaalla Turussa.

Biovian on turkulainen bioteknologiayritys, joka tarjoaa sopimusvalmistusta, analysointia ja prosessikehitystä biotekniikkayrityksille, jotka kehittävät innovatiivisiä geeniterapioita tai biofarmaseuttisia tuotteita. Tule mukaan työskentelemään kanssamme tulevaisuuden biologisten lääkkeiden parissa ja muuttamaan ideoita tuotteiksi. Saatamme asiakasprojekteja laboratoriosta kliiniseen potilaskäyttöön asti taidolla, innolla ja sydämellä.

Opinnäytetyön aihe: Tuotteiden steriiliyden osoittamiseen käytettävän menetelmän kehittäminen

Odotamme sinulta:

  *   ?Olet maisteriopintojesi loppuvaiheessa ja sinulla on korkeakouluopintoja esim. mikrobiologiasta tai biokemiasta.
  *   Sinulla on hyvät perustiedot ja jonkin verran käytännön kokemusta analytiikasta. Myös dokumentointi on sinulle tuttua.
  *   T?yö on itsenäistä ja työskentelytapasi on oma-aloitteista ja tarkkaa. Myös muiden mikrobiologisten menetelmien tuntemus on eduksi.
  *   ?Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
  *   Kesätyö tai vastaava kokemus analyysimenetelmistä tai laboratoriotyöskentelystä katsotaan eduksi.
  *   Lopputyön tekeminen vaatii läsnäoloa laboratoriossamme Turussa.??

Tarjoamme sinulle kiinnostavan aiheen opinnäytetyöhön. Opinnäytetyötä teet Biovianin toimitiloissa Turun BioCityssä (Tykistökatu 6, 20520 Turku). Tarjoamme sinulle erinomaisen ohjauksen. Lopputyöntekijänä pääset työskentelemään projektin avainroolissa. Toivomme, että aloittaisit aloittaisit lopputyöhön liittyvän projektin tekemisen kesällä ja että se valmistuisi alkusyksyn aikana. Onnistuneesta lopputyöstä ja projektista maksetaan palkkio tai stipendi. Lopputyön kautta pääset tutustumaan yritystoimintaamme ja yhtiöömme. Lopputyön tekeminen sisältää mahdollisuuden vastuulliseen ja monipuoliseen tehtävään työsuhteessa. Tarjoamme sinulle näköalapaikan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä.

Kysy lisää Projektipäälliköltä PhD Tuomas Nikulalta puh . 0400 264 208 Parhaiten tavoitat Tuomaksen perjantaina 29.5. klo 12:30-14:00. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla tuomas.nikula at biovian.com viimeistään sunnuntaina 31.5.2020.


**************************************
Viestin välitti:
Anita Komulainen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20200524/fc355be1/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo