KINFO: Unelmien yritysvierailulle

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Pe toukokuu 8 17:32:40 EEST 2020


Hei, nyt on aika järjestää unelmien yritysvierailu!

Tiedustelemme Loimun puolesta, minne meidän alan opiskelijat haluaisivat Turun seudulla yritysvierailulle. Kertokaa ideanne ja ilmiantakaa mielenkiintoisimmat työnantajat allaolevan google forms -lomakkeen avulla, niin välitämme viestin eteenpäin Loimulle. Yritysvierailuja oltaisiin todennäköisesti järjestämässä seuraavana talvena (marras-helmikuu), joten nyt olisi paras mahdollisuus päästä vaikuttamaan!

https://forms.gle/Gto5SqkWmKhrxURv5

Vastaathan tähän kyselyyn perjantaihin 15.5. mennessä.

Tsemppiä kevääseen! Hauskaa kesän odotusta! ??

Loimuterkuin Aliisa Wahlsten, kampuspromoottori Turku ja LoimuTKU hallitus (@loimutku)


P.S. Mikäli kesätyön ja/tai työnantajan kanssa on ongelmia tai tuntuu jokin asia oudolta, ole rohkeasti yhteydessä Loimun toimistolle.  (https://www.loimu.fi/mika-on-loimu/toimiston-henkilokunta   - edunvalvonta työntekijät) Tai minuun (promoottori.turku at loimu.fi), niin hoidetaan kesätyöasiat kuntoon.

P.P.S. Mikäli kesätöitä ei ole vielä löytynyt, löydät työpaikkasivustoja mm. täältä: https://www.loimu.fi/urapalvelut/avoimet_tyopaikat
Loimulta löytyy myös työhakemusten, CV:n ja LinkedInin kommentointi palvelu ja webinaareja, joita voit jäsenenä hyödyntää.

P.P.P.S. Täältä voit liittyä Loimuun opiskelija jäseneksi ja pääset etujen ja mm. työttömyyskassan pariin: https://www.loimu.fi/mika-on-loimu/miksi-kannattaa-liittya/liittymislomake_opiskelijat
?
**************************************
Viestin välitti:
Anita Komulainen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20200508/b043a994/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo