KINFO: Terveisiä Loimulta

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ma Huhti 27 17:08:51 EEST 2020


Loimun opiskelijajäsenyys ilmaiseksi loppuvuodeksi!

Kannattaa vinkata kavereille, että 27.4.-10.5.2020 Loimuun liittyneet opiskelijat saavat loppuvuoden opiskelijajäsenyyden ilmaiseksi! Liittyä voi vaikka heti! Työsuhteessa ollessaan opiskelijan kannattaa liittyä myös työttömyyskassaan. Työttömyyskassasta peritään erillinen maksu 5,5 eur/kk.

Kampanja-aikana 27.4.-10.5. sekä suosittelija että suosittelusta liittynyt voivat voittaa niin tabletin kuin GoGiftin lahjakorttejakin.

Loimutku järjestää jäsenistölleen oman etävappukuvakisan, jossa kuka vain Loimun opiskelijat Turun opiskelijajäsen voi voittaa Wolt -lahjakortin. Kilpailuun jäsen voi osallistua postaamalla kuvan omasta etävapunvietostaan someen. Mikäli osallistujalla on yksityinen käyttäjätili, voi kuvan lähettää myös yksityisviestillä @loimutku käyttäjälle. Kuvia voi niin ikään julkaista aikavälillä 27.4.-1.5. Julkaisuun tulee merkitä mukaan @loimutku sekä tagi #loimuavaetävappu2020 ja #loimutku. Palkintoja tullaan arpomaan kolmelle parhaalle osallistujalle 50,00e, 30,00e ja 20,00e arvoisina Wolt-lahjakortteina. Voittajat valitaan 4.5. ja heille toimitetaan palkinnot mahdollisimman pian tämän jälkeen.

Mihin haluaisit yritysvierailulle?

Loimun Opiskelija ja vastavalmistunut työelämässä -kiertue järjestetään taas ensi talvena. Konseptia ollaan nyt viilaamassa uuteen suuntaan ja kiertueen kylkeen ollaan puuhaamassa yritysvierailuita. Kaikki vinkin otetaan avosylin vastaan ja hyödynnetään, kun kiertueen uusia kuvioita suunnitellaan kevään aikana.

Tiedustelemme Loimun puolesta, minne meidän alan opiskelijat haluaisivat Turun seudulla yritysvierailulle. Kertokaa ideanne ja ilmiantakaa mielenkiintoisimmat työnantajat alla olevan google forms -lomakkeen avulla, niin välitämme viestin eteenpäin Loimulle. Yritysvierailuja oltaisiin todennäköisesti järjestämässä seuraavana talvena (marras-helmikuu), joten nyt olisi paras mahdollisuus päästä vaikuttamaan!

Linkki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScczqCzS1cx-qy4SYyAqvRgIT9LiCJI8_Lsj01dpXMD1CYDRQ/viewform?

**************************************
Viestin välitti:
Anita Komulainen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20200427/b77ee23a/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo