KINFO: Ilmoittautuminen TYK ry:n 85-vuotisvuosijuhlille aukeaa / Sign up for TYK ry's anniversary dinner opens
TYK ry puheenjohtaja
puheenjohtaja at tykry.fi
Ma Maalis 30 18:18:43 EEST 2020
*In English below*
Koronapitoista maanantaita kaikille!
Vaikka korona onkin runnellut tätä kevättä, niin valoa näkyy jo tunnelin päässä nimittäin ilmoittautuminen Turun Ylipiston Kemistit TYK ry:n 85-vuotisvuosijuhlille aukeaa huomenna tiistaina klo 15.00 Kide.appissa. Näitä juhlia et halua missata, sillä seuraavia saa odotella kokonaiset viisi vuotta! Valppaana kannattaa olla heti ilmoittautumisen alkaessa, jotta varmistat paikkasi.
Linkki ilmoittautumiseen: https://kide.app/events/9fe183ce-01d7-40b5-8650-372b458ece7f
Virallinen kutsu ja menu:
Tervetuloa juhlistamaan 85-vuotiasta Turun Yliopiston Kemistit TYK ry:tä lauantaina 12.9.2020 Akatemiatalolle.
Juhlat alkavat cocktail-tilaisuudella Akatemiatalon (Rothoviuksenkatu 1) yläkerrassa klo 16, josta siirrymme alakertaan pääjuhlaan klo 18. Juhlien jälkeen bussikyydit kuljettavat meidät salaiseen jatkopaikkaan. Silliaamiainen nautitaan sunnuntaina 13.9. Nummen saunalla (Hakakatu 3) klo 10-16.
Ilmoittautuminen juhliin alkaa jäsenistölle tiistaina 31.3. klo 15:00 Kide.appissa.
Illalliskortin hinta jäsenistölle on 80 EUR, kannatusillalliskortin hinta on 100 EUR ja silliaamiaisen hinta 5 EUR.
Pukukoodi on juhlapuku sekä akateemiset ansiomerkit.
Lämpimästi tervetuloa juhliimme!
MENU
Kylmäsavulohitartar, lohenmätiä, grillattua parsaa, tilli-hollandaisekreemiä, pikkelöityä fenkoli-kurkkusalaattia ja mallasleipäkrutonkeja L
***
12 h haudutettua karitsan entrecotea, varhaisperunaa, myskikurpitsapyrettä, belugalinssejä ja omena-calvadoskastiketta L,G
***
"Raparperi Tarte Tatin" L
Voitaikinalehikäinen, karamellisoitua raparperia, raparperipyrettä, suolakinuskia, mascarpone-jogurttimoussea ja kanelicrumblea
VEGAANINEN MENU
Suolapedillä paahdettuja punajuuria, savustettua tofua, basillikakreemiä, pistaasia, siemennäkkäriä ja vadelma-punajuuripyrettä M,G
***
Härkäpapukroketti, varhaisperunaa, myskikurpitsapyrettä, pikkelöityä luomu siitaketta, belugalinssejä ja tuoretomaattikastiketta M,G
***
Raakasuklaakakkua, hillottua raparperia ja kuningatarmarjoja M,G
******************************
We warmly welcome you to celebrate the 85th anniversary of Turun Yliopiston Kemistit TYK ry on Saturday 12th of September 2020.
A cocktail event will be held on the upper floor of the Akatemiatalo (Rothoviuksenkatu 1) at 4 p.m. The main ceremony begins at 6 p.m. downstairs in the main hall. From the main ceremony we will continue by bus to the secret afterparty. The herring breakfast starts at 10 a.m. on Sunday at Nummen sauna (Hakakatu 3).
The dinner voucher for the anniversary costs 80 EUR for members. The support dinner voucher is 100 EUR.
Registration for members starts at Kide.app on Tuesday March 31st at 3:00 p.m. Be fast to ensure your place at this event!
The dress code is a formal dress and academic badges of merit.
Link for the sign up: https://kide.app/events/9fe183ce-01d7-40b5-8650-372b458ece7f
MENU
Cold-smoked salmon tartare, salmon roe, grilled asparagus, dill-hollandaise butter cream, pickled fennel cucumber salad and malted bread croutons (lactose free).
*
12 hour stewed veal entrecote, early potatoes, butternut squash puree, beluga lentils and apple-calvados sauce (lactose and gluten free).
*
"Rhubarb Tarte Tatin (lactose free)"
Caramelized rhubarb, rhubarb puree, salted soft caramel, mascarpone yogurt mousse and cinnamon crumble.
VEGAN MENU
Roasted beetroot, smoked tofu, basil butter cream, pistachio, crispbread with seeds and raspberry beetroot puree (gluten free)
*
Broad bean croquette, early potatoes, butternut squash puree, pickled organic shitake, beluga lentils and fresh tomato sauce (gluten free)
*
Raw chocolate cake, rhubarb jam and queen berries (gluten free)
Vuosijuhlaterveisin / Best regards,
Ida Mäkinen
Puheenjohtaja / Chairman
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
puheenjohtaja at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20200330/ec4a2a6b/attachment.html>
Lisätietoja postituslistasta Kinfo