KINFO: Tiedotus vuosijuhlien muutoksista koronaviruksesta johtuen

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ma Maalis 16 22:03:14 EET 2020


?Arvoisa jäsenistö,

TYK ry:n hallitus ja vuosijuhlatoimikunta ovat päätyneet yhdessä Akatemiatalon kanssa siihen ratkaisuun, että koronavirusepidemian vuoksi vuosijuhlat tullaan siirtämään syksylle. Uudeksi päiväksi vuosijuhlillemme on valittu syyskuun lauantai 12.9., paikkana edelleen Akatemiatalo.

Kaikki muu ennalta jaettu informaatio vuosijuhlista, vaihdettua päivämäärää lukuunottamatta, säilyy täysin ennallaan, niin menuun kuin hintojenkin osalta.

Kutsuvierasilmoittautumista on päätetty jatkaa uuden päivämäärän vuoksi vielä kaksi viikkoa, ilmoittautuminen loppuu siis vasta maanantaina 30.3. klo 12:00. Vapaa ilmoittautuminen jäsenistölle aukeaa tiistaina 31.3. klo 15:00, kestää myös osaltaan kaksi viikkoa ja loppuu tiistaina 14.4. klo 23:59.

Muistutamme jäsenistöä ilmoittautumisen aukeamisesta ja jaamme linkin ilmoittautumiseen kutsuvierasilmoittautumisen päätyttyä.

Kaikki kysymykset, murheet ja huolenaiheet toivotaan osoitettavan suoraan vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtajalle Maria Niemiselle osoitteeseen mapanie [ät] utu.fi

Pahoittelemme tilannetta, mutta pääsemme kaikesta huolimatta juhlimaan 85-vuotiasta TYK ry:tä ansaitusti tänä vuonna! Tervetuloa!


Ystävällisin terveisin

Juuso Pitkäniemi

Varapuheenjohtaja

Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20200316/6b470ac4/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo