KINFO: Lenzin kesätyöprojektihaku

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
To Maalis 12 10:55:21 EET 2020


Suomen merkityksellisin kesätyö korkeakouluopiskelijoille


Etsitkö kesätyötä, jossa pääset haastamaan itseäsi ja ympäröimään itsesi monimuotoisella tiimillä täynnä erilaisia ajattelijoita? Koetko, että sinulla on paljon potentiaalia ja innostusta kehittää ja muuttaa maailmaa? Koetko, että työkokemuksen puute ehkäisee sinua saamasta ansaitsemaasi mahdollisuutta päästä näyttämään kyntesi?


Mikäli vastasit yllä oleviin kysymyksiin myönteisesti, olet löytänyt oikeaan paikkaan ja kääntänyt katseesi kohti Suomen siisteimpiä kesätöitä! Lenz tarjoaa merkityksellistä kesätyötä eri alojen korkeakouluopiskelijoista koostuvissa projetitiimeissä. Valitut opiskelijat pääsevät osaksi 3–5 hengen projektitiimiä, joka toimii kesän ajan projektissa, jonka yritys on tilannut Lenziltä. Projektitiimiä vetää ACE Consultingin kokenut konsultti.


Tänä kesänä meillä on tarjolla kolme projektia, joista kullakin on oma tarkoituksensa:


1.     koulutus- ja perehdytysjärjestelmän modernisointi, 5 hengen tiimi (Turku)

2.     suomalaisen metsän säilyttäminen tuleville sukupolville ja uudenlaisen mittariston luominen metsän arvottamiselle, minkä keskiössä on metsän planetaarinen arvo, 3 hengen tiimi (Helsinki)

3.     julkisen liikenteen matkakokemusten parantaminen ja uusien palvelumallien kehittäminen, 5 hengen tiimi (Helsinki)


Projektitiimin rekrytoinnissa painotetaan ensisijaisesti innostustasi ja potentiaaliasi sekä arvojesi yhdenmukaisuutta yrityksen kulttuurin kanssa. Olemme kiinnostuneita erityisesti siitä, mitkä asiat kiinnostavat sinua, mitä haluaisit oppia ja miten kyvykäs olet oppimaan, sekä mitä annettavaa sinulla on projektin onnistumisen kannalta. Se, mihin suuntaan haluat kasvaa, on meille kiinnostavampaa kuin se, mitä olet tähän asti ollut.


Kesän aikana kaikki lenzläiset toimivat kevytyrittäjinä yhdessä muiden tiimiläisten ja projektipäällikön kanssa. Yrittäjyyttä ei kannata säikähtää, sillä saat siihen apua Lenzin perustajilta ja kumppaneiltamme OP Kevytyrittäjä -tiimissä. Vaikka työ onkin projektiluontoinen, jatkoa voi silti olla myöhemmin tiedossa – joko yrityksessä, jolle projekti on toteutettu tai pääsemällä osaksi ACE Consultingin yrittäjäyhteisöä.


Yrittäjyydessä korostuvat sekä vastuu että vapaus. Tätä heijastaa myös työstä maksamamme korvaus, 18 €/h. Kesätyöprojekteissa työskentely on täysipäiväistä eli 150 h/kk ja yhteensä 375 h kesän aikana. Kesän aikana jää aikaa myös pieneen kesälomaan. Projektit toteutetaan 1.6.–31.8.2020 välisenä aikana.


Selaa tarjolla olevia projekteja ja hae: bit.ly/lenzhakuauki<http://bit.ly/lenzhakuauki> Hae viimeistään 25.3. mennessä, mutta mielellään aikaisemmin, sillä otamme vastaan ensimmäiset 500 hakemusta.


Jos jokin asia jäi epäselväksi, ole rohkeasti yhteydessä: emma at aceconsulting.fi<mailto:emma at aceconsulting.fi>.


---


Miksi Lenz?


Aivan liian usein yritykset ja kesätyöntekijät eivät saa kesätöistä kaikkea mahdollista irti. Tämä voi johtua siitä, ettei työ työ vastaa omia ambitioita ja arvoja tai työltä puuttuu selkeät tavoitteet. Me muutamme tämän, sillä uskomme, että nuorten innostus ja potentiaali on valtavan arvokasta yrityksille, jotka toimivat nopeasti muuttuvassa ympäristössä.


Ollakseen arvokasta, nuorten innostus ja potentiaali edellyttävät kuitenkin hyvää projektijohtamista ja sitä, että oikeat tekijät pääsevät heille itselleen merkityksellisiin töihin. Lenz hoitaa projektijohtamisen ja yhdistää oikeat tekijät juuri heitä kiinnostavan tarkoituksen kanssa. Rakentamamme projektitiimit ovat monitieteellisiä tiimejä, joissa kaikkia rohkaistaan valjastamaan oma uniikki ajattelunsa ja kiinnostuksensa tiimityöhön.


Kurkista Lenziin


Kotisivut: https://lenz.fi/

Instagram: https://www.instagram.com/kesalenz/

Facebook: https://www.facebook.com/aceconsultinghelsinki/

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/lenz-2020/
https://twitter.com/ace_consulting?lang=fi​

**************************************
Viestin välitti:
Anita Komulainen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20200312/3039a158/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo