KINFO: Biokemian kopokahvit maanantaina 2.3. klo 9:15

TYK ry biokemiankopo biokemiankopo at tykry.fi
Pe Helmi 28 09:19:58 EET 2020


Only in Finnish.

-------------------------

Hyvää perjantaita kaikille!


Uusi vuosikymmen on pyörähtänyt käyntiin ja koulutuspoliittiset puheenaiheet käyvät entistäkin kuumempina aina opetussuunnitelmatyöstä tekniikanalojen laajennukseen ja tiedekuntarakenteiden mahdollisiin muutoksiin. Siksi tämä onkin mainio hetki pitää jälleen kopokahvit!


Konseptina siis on, että opiskelijat ja henkilökunnasta ihmiset, joilla on opetusta tai muuten vaan mielenkiintoa, kokoontuisivat keskustelemaan kursseista, koulutuspolitiikasta ja vaikkapa säästä. Tarkoituksena olisi lähentää opiskelijoita ja laitosta, sekä parantaa viestintää. Biokemian kahvitukseen on pyydetty laitoksen opetushenkilökuntaa joka osastolta (biotekniikka, biokemia, elintarvikekemia ja molekulaarinen kasvibiologia). Jos innokkaita löytyy paljon, voidaan jatkossa tilaisuuksia järjestää osasto kerrallaan.

Tapaaminen kestää noin tunnin, eikä sinun tarvitse tuoda paikalle kuin itsesi. Tapaamista varten on olemassa pohja, jotta homma kulkee sujuvasti.


Kopokahvit järjestetään maanantaina 2.3. kello 9:15 Biokemian seminaarihuoneessa, Biocity 6. kerros.


Mikäli innostuit ja haluat tulla kuuntelemaan tai keskustelemaan, niin laitathan viestiä minulle numeroon 0415317631 tai sähköpostia osoitteeseen biokemiankopo at tykry.fi, jotta tiedän suunnilleen montako ihmistä on tulossa. Toki voit myös osoittaa kiinnostuksesi esimerkiksi Toimistolla tai muuten törmätessä!


Helmiterveisin,


Samuli Pyytövaara
Biokemian koulutuspoliittinen vastaava
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20200228/3eeba544/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo