KINFO: Vuoden 2020 hallitus järjestäytyy / Board for year 2020 will organize itself

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Su Tammi 5 16:28:45 EET 2020


Briefly in English below

Heipä hei!

TYK ry:n vuoden 2020 hallitus järjestäytyy torstaina 9.1. klo 16 Calonialla tilassa CAL1066 Mietintö. Ensimmäisessä kokouksessaan hallitus jakaa keskenään vuoden vastuualueet sekä nimittää ensi vuodelle toimihenkilöitä halukkuuden mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan toimihenkilönä, kannattaa saapua paikalle tai ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Eli jos

ajankohta ei sovi ja toimarius kiinnostaa, laita minulle mailia tai viestiä siitä, minkälaiset toimarihommat sinua kiinnostaisivat. Tänä vuonna uudistamme TYK ry:n toimihenkilökulttuuria ja tarkoituksemme on osallistaa toimihenkilöitä enemmän lisäämällä toimihenkilöpestejä ja perustamalla toimikuntia. Toimihenkilöille löytyykin hommaa lähes joka osa-alueella ja viestin lopusta löydätkin kuvaukset kustakin pestistä.

Olethan yhteyksissä, mikäli mikä tahansa toimarihommista kiinnostaa! Toimariksi voi ilmoittautua hyvin myös myöhemmin, joten jos toimarikipinä syttyykin vasta myöhemmin, älä epäröi ottaa yhteyttä hallitukseen. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!

Kokouksessa nähdään!


*******

TYK ry's new board for year 2019 will be organized 9.1. 16 o'clock at Calonia in room CAL1066 Mietintö. If you are interested in to become one of our so called "toimihenkilö" (= person who is helping the actual board in all kinds of tasks), come to the meeting or send me a message!


See you at the board meeting!


*******


Tässä on listattuna eri toimihenkilöpestejä, joihin etsimme tekijöitä. Kunkin pestin nimen jälkeen suluista löytyy lukumäärä, kuinka monta henkilöä haemme kuhunkin pestiin. Tutustu rauhassa näihin ja hae rohkeasti mihin tahansa pestiin!



Yleiset toimihenkilöt (0-5)
- Yleinen toimihenkilö auttaa hallitusta erilaisissa nakkihommissa. Yleinen toimihenkilö on pesti sinulle, jos olet kiinnostunut ainejärjestötoiminnasta, mutta et oikein tiedä tarkalleen mitä haluaisit tehdä.

Tapahtumatoimihenkilöt (3-7)
- Tapahtumatoimihenkilöt ovat tapahtumavastaavien oikeita käsiä, jotka auttelevat heitä esimerkiksi sitsipaikkojen järjestelyissä, tarjoilussa, siivoamisessa, tarvikkeiden- ja ruokien hankinnassa sekä lipunmyynnissä. Jos haluat olla mukana toteuttamassa parhaita bileitä ja tapahtumia tämä pesti on sinulle!

Grafiikkatoimihenkilöt (2-5)
- Grafiikkatoimihenkilöt suunnittelevat ja toteuttavat nimensä mukaisesti TYK ry:n grafiikkaa, kuten julisteita ja haalarimerkkejä erilaisia tapahtumia varten. Graafikot pääsevät myös suunnittelemaan erilaisia oheistuotteita, mitä keksitäänkään ottaa myyntiin.

Koulutuspoliittiset toimihenkilöt (0-5 + kouken ja johtokuntien jäsenet)
- Koulutuspoliittiset toimihenkilöt auttavat hallituksen kemian ja biokemian kopoja. Kopon tärkein työ on pitää huolta siitä, että opiskelijan edut ja mielipiteet huomioidaan, sekä kursseilla opiskelijoita kohdellaan reilusti. Lisäksi kopot hoitavat muun muassa kopokahveja, joissa keskustellaan laitoksen henkilöstön kanssa erilaisista koulutuspoliittisista aiheista, kuten kurssipalautteista ja tenttimisjärjestelmistä.

Demokerhosta vastaavat toimihenkilöt (2-5)
- Ensi vuonna starttailemme demokerhoa, jolle tarvittaisiin vetäjiä. Tarkoitus on kokoontua viikoittain tekemään yhdessä demoja tai selkkareita. Demokerhon vetäjän ei itse tarvitse osata auttaa demoissa tai selkkareissa, vaan olla päivystäjänä ja katsoa, että tilat jäävät siistiin kuntoon. Tämä pesti on sopiva varsinkin opettajalinjalla opiskeleville!

Kv-toimihenkilöt (0-2)
- Kv-toimihenkilönä pääset käymään kansainvälisissä tapahtumissa ja kokouksissa sekä tutustumaan meidän kv-opiskelijoihin. Lisäksi voit olla mukana kääntämässä kokouksien pöytäkirjojen päätöksiä ja erilaisia julkaisuja englanniksi. Joten jos englannin kieli sujuu ja olet kiinnostunut toimimaan kansainvälisten opiskelijoiden parissa ja ajamaan heidän etujaan, niin hae ihmeessä.

Sometoimihenkilöt (1-3)
- Jos olet kiinnostunut somesta ja valokuvaamisesta, niin sometoimari on sun paikkasi. Sometoimarina saat tunnukset TYK ry:n Instagram ja Facebook tileille. Toimiisi kuuluu maanantainen viikkotiedoitus sekä valokuvaus eri tapahtumissa ja niistä postaaminen.

Tykki-toimihenkilöt (1-3)
- Tykki-toimarina pääset keräämään juttuja lehteen, tekemään kansikuvia, taittamaan tykkiä, valokuvaamaan, hakemaan Tykit painosta ja auttamaan lehden postittamisessa sisarjärjestöille päätoimittajan opastuksella! Jos siis olet kiinnostunut journalismista, piirtokätesi on vakaa tai jos runosuonesi sykkii, niin hae tähän pestiin!

Käsityötoimihenkilöt (1-2)
- Käsityökerhon vetäjät pitävät käsityökerhoa vuoroviikottain. He suunnittelevat ohjelman ja hommaavat tarvikkeet sitä varten. Jos käsityöt ovat intohimosi, niin hakemaan vaan!

Leffatoimihenkilö (1)
- Leffatoimihenkilönä pidät vuoroviikottaisia leffailtoja, hankit leffan, varaat tilan ja valmistat tarjottavat iltaa varten. Pääset myös kansamme ideoimaan uutta tilaa leffaillan pitämistä varten, sillä arc 1 on hiukan kolkko. Leffojen ystävät ottakee yhteyttä!

Lautapeli-iltojen toimihenkilö (1)
- Järjestät vuoroviikottaista lautapelitoimintaa ja pidät huolta, että pelejä kulkeutuu iltaa varten. Helppoa ja hauskaa!

Tenttitärppitoimihenkilö (1)
- Arkistoit toimistolle tuodut tentit ja digitalisoit ne verkkosivuille luettavaksi.

Alumnitoimihenkilö (1)
- Alumnitoimarina järjestät afterwork-tapahtuman kuukausittain ja sinulla on myös mahdollisuus ideoida muuta alumnitoimintaa oman mielenkiinnon mukaan!

Urheilutoimihenkilö (1)
- Kaikennäköisestä ryhmäliikunnasta nauttivat hakemaan tähän pestiin! Toimit hallituksen kulttuuri- ja liikuntavastaavan apuna, hankit pelaajia peleihin, muistutat pelien ajankohdista ja osallistut mieluiten itsekin peleihin.

Tilatoimihenkilö (0-2)
- Tässä pestissä olet tilojemme ylläpitäjänä. Tilatoimarina olet mukana pitämässä huolta tilojemme viihtyvyydestä, niin siisteyden, kuin tarjonnankin kannalta.




Ystävällisin terveisin,

Ida Mäkinen
Puheenjohtaja / Chairman
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry

puheenjohtaja at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20200105/c6559b2a/attachment-0001.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo