KINFO: Kopokahvit

Samuli Pyytövaara samuli.j.pyytovaara at utu.fi
Ti Marras 29 19:39:41 EET 2019


Only for finnish students

********

Hei kaikki!

Viime vuonna aloiteltiin kemialla kopokahveja ja nyt olisi tarkoitus jatkaa samoissa merkeissä kemialla ja biokemialla. Ideana on kokoontua laitoksen opetushenkilökunnan kanssa yleisen (koulutuspoliittisen) keskustelun ja kahvin merkeissä. Tapahtuman tarkoituksena on lähentää välejä laitoksen henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä, sekä madaltaa kynnystä olla molempiin suuntiin yhteydessä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikkien vuosikurssien ja tutkimusryhmien opiskelijoille. Kopokahveilla on erinomainen mahdollisuus esittää kysymyksiä henkilökunnalle ja olla rennossa vuorovaikutuksessa.

Kopokahveilla puhutaan mm. kurssien sujuvuudesta, kurssipalautteen keräämisestä ja yleisistä kuulumisista ihmisillä ja tutkimusryhmissä.

Tapaaminen kestää noin tunnin, eikä sinun tarvitse tuoda paikalle kuin itsesi. Tapaamisia varten on olemassa pohja, jotta tapaamiset kulkevat sujuvasti. Tapaamisia on seuraavasti kemialla:

Ma 4.11. klo 15.00 Laitoksen kolmas kerros
Ma 11.11. klo 13.00 Laitoksen toinen kerros

Ja biokemialla:

Ti 19.11. klo 14.00

Biokemian kahvitukseen on pyydetty laitoksen opetushenkilökuntaa joka osastolta (biotekniikka, biokemia, elintarvikekemia ja molekulaarinen kasvibiologia). Jos innokkaita löytyy paljon, voidaan jatkossa tilaisuuksia järjestää osasto kerrallaan.

Mikäli kiinnostuit ja haluat tulla kahvittelemaan, niin laitathan kemian kopokahvien tapauksessa viestiä Aaro Ketokullalle numeroon 0440345583 tai sähköpostia osoitteeseen aavket at utu.fi ja biokemian kopokahvien tapauksessa minulle numeroon 0415317631 tai sähköpostia osoitteeseen sjpyyt at utu.fi, jotta tiedetään montako ihmistä on tulossa. Toki voit myös osoittaa kiinnostuksesi esimerkiksi Toimistolla tai muuten törmätessä!

Ensilumiterveisin,

Samuli Pyytövaara
varapuheenjohtaja
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry


Lisätietoja postituslistasta Kinfo