KINFO: Ainejärjestö esittäytyy -ilta 10.10. / Student organization introduction 10.10.

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ma Syys 30 15:50:47 EEST 2019


In English below

Hei!

Ainejärjestötoiminta on tullut pilteille pikkuhiljaa tutuksi syysopintojen alkaessa, mutta paljon on silti vielä saattanut jäädä hämärän peittoon. Kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin järjestötoiminnasta ja TYK ry:stä saat vastauksen TYK ry:n perinteisessä Ainejärjestö esittäytyy -illassa, kun ainejärjestön hallituslaiset sekä toimihenkilöt esittäytyvät uusille opiskelijoille. Tilaisuudessa kerrotaan myös toimihenkilöiden tehtävistä hieman tarkemmin, joten kannattaa ehdottomasti tulla kuulemaan, vaikka olisit jo akateemisesti vanhempikin opiskelija.

Paikan päällä on lisäksi edustajat Hybridi ry:ltä sekä Hybridiaanilta. He kertovat toiminnastaan, siitä miten siihen päästä mukaan ja vastailevat myös mieluusti kysymyksiinne.

Ainejärjestö esittäytyy -ilta järjestetään torstaina 10.10. klo 18.00 alkaen Quantumin auditoriossa. Tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa, mutta voit tietty myös ottaa omia eväitä mukaan! Illan aikana on myös luvassa tietovisa, josta voittajille luvassa palkinto!

Tapahtumasta saa pilttipisteen.

--------------------------
Student organization introduction of TYK ry is held on Thursday the 10th of October at 18 o'clock at Quantum auditorium.
Event is in Finnish, but you are more than welcome to join us and ask anything about our dear organization. There are also some snacks and drinks.

Ystävällisin terveisin/ With kind regards

Maria Nieminen
Puheenjohtaja/Chairman
TYK ry

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20190930/aa3a1624/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo