PILTTI-KINFO: Tärkeää infoa ainejärjestömme toimintaan liittyen!

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ke Syys 4 14:55:26 EEST 2019


​If you have anything to ask about our organization in English, please send an email to puheenjohtaja at tykry.fi or international at tykry.fi. This info is only in Finnish but we are more than happy to answer any questions you may have! Our calendar is also in English and our website has an English section: http://tykry.fi/info-in-english/​


Hei vaan arvon piltit!


Olemme tähän viestiin koonneet tärkeää informaatiota ainejärjestöömme liittyen, suosittelen kaikkia lukaisemaan ja kyselkää rohkeasti esimerkiksi allekirjoittaneelta mikäli jokin asia jää mietityttämään!


1) Tiedotus


Teidät on nyt liitetty Kinfo-listallemme, jonka kautta suoritamme pääasiallisen tiedotuksemme, muiden tiedotuskanavien ollessa Facebook, Instagram, nettisivut ja tapahtumakalenteri. Kinfon kautta välitämme omien tapahtumiemme lisäksi suoraan kaikki biokemian ja kemian opiskeluun liittyvät tiedotteet kuten kurssi-ilmot, työpaikkailmoitukset sekä tiedekuntajärjestömme Hybridin ja ammattiliitto Loimun tiedotteet.


Joka lauantai saatte lukea myös viikkotiedotettamme Lauantailätinöitä, joihin kerätään viikon aikana saapuneet viestit joita emme välitä suoraan, esimerkiksi muiden järjestöjen tapahtumaviestit. Lätinöiden lisäksi toinen säännöllinen tiedoteryppäämme on KK-Info, jossa luetellaan kaikki järjestömme tulevan kuukauden tapahtumat (hallituksen kokoukset, peli- ja leffaillat, bileet jne.)


2) Järjestömme tilat


Arcanumin pohjakerroksessa sijaitseva Toimisto onkin tullut suurimmalle osalle teistä jo tutuksi! Toimisto on aina päivisin avoin jäsenistön hengailutila, jossa voi esimerkiksi nauttia aamukahvit. PharmaCityn 6. kerroksessa sijaitsee upouusi pieni opiskelijatilamme Vetokaappi, joka on avoinna arkisin klo 8-16. Tässäkin tilassa on kahvinkeitin sekä pöytiä ja tuoleja, mutta tilan sisustus on vielä pahasti kesken. Kolmas tilamme on nimeltään Kraatteri, ja se on järjestömme Q-talon alakerrassa sijaitseva hengailutila (osoite Nummenpuistokatu 2). Tila on avoinna vain erikseen ilmoitettuina aikoina hallituksen toimesta, kulku tilaan tapahtuu Q-talon nurkalla sijaitsevasta metalliovesta, portaat alas ja ovi vasemmalla.

Jäsenistön on myös mahdollista vuokrata Kraatteria täysin veloituksetta, lisäinfoa löytyy nettisivuiltamme:

http://tykry.fi/toiminta/kraatteri/


3) Viikkotoiminta


​Järjestössämme on paljon säännöllistä viikkotoimintaa moneen makuun! Ensinnäkin hallitus päivystää Toimistolla joka tiistai ja torstai klo 12-13:15. Päivystysaikaan voi Toimistolla ostaa mm. haalarimerkkejä ja luentomonisteita. Järjestämme joka toinen maanantai peli-illan Arcanumin aulassa (ensimmäinen peli-ilta 9.9.!) ja joka toinen järjestetään leffailta useimmiten salissa ARC1. Leffailloissa katsottavat

leffat on päivitetty järjestömme kalenteriin, ja toiveita voi lähettää leffailloista vastaavalle toimarillemme Sebastian Andrejeffille. Hallitus myös kokoustaa kerran viikossa, nyt syksyn ajan on vakiokokousajaksi sovittu perjantai klo 17. Kokousajat ja -paikat saattavat kuitenkin toisinaan vaihdella, joten kalenterin ja Instagramin seuraaminen on suotavaa. Tällä viikolla kokous järjestetään perjantaina 6.9. Proffan isossa kabinetissa klo 17!


Pyrimme myös järjestämään kerran viikossa (lähinnä keskiviikkoisin tai torstaisin) päivystyksen Kraatterilla. Kraatterilla järjestetään etkoja, demokerhoja, kokouksia ja vaihtelevia teemailtoja. Ideoita ja toiveita otetaan vastaan! Ensimmäinen Kraatteri-päivystys järjestetään 5.9. klo 18 alkaen, järjestämme etkot TYYlikästä avausta varten!


Joka sunnuntai järjestetään myös liikuntavuoro klo 13-15 Educariumin liikuntasalissa, lajit vaihtelevat viikoittain. Lajeista sovitaan Facebook-ryhmässä jonne voitte vapaasti liittyä: https://www.facebook.com/groups/499773383554249/

Käsityökerho starttailee myös toimintaansa uusien ohjaajien huostassa, jokaviikkoista herkkua tämä ei ole mutta käsityöiltoja pyritään järjestämään noin joka toinen viikko. Uudet toimarimme infoavat asiasta lisää myöhemmin!


4) Miten mukaan toimintaan?


​Hallitus ottaa aina mielellään apua ja ideoita vastaan, ja näistä onkin tarjolla esimerkiksi nakkipisteitä ilman sen pidempiaikaisempaa sitoutumista. Mikäli kuitenkin mielesi tekee lähteä säännöllisemmin mukaan ainejärjestötoimintaan, voit liittyä TYK ry:n toimihenkilöksi! Toimarina saat ensikädessä tiedon tapahtumistamme, joihin etsimme apukäsiä ja pääset mukaan myös virkistystilaisuuksiimme. Toimareita haetaan ihan yleisesti, mutta myös spesifisemmin erilaisiin tehtäviin. Mikäli laaja-alaisempi vaikuttaminen kiinnostaa, voit myös hakea marraskuun syyskokouksessa hallitukseen! Järjestämme ennen syyskokousta hallituskisuttelut, jolloin hallitustoiminnasta kiinnostuneet saavat entistäkin tarkemman selonteon hallituksen eri tehtävistä.


5) Apua opintoasioihin liittyen


​Mikäli esimerkiksi jokin kurssi tuntuu vaativan aivan liikaa työtä saataviin opintopisteisiin nähden tai mikä tahansa muu asia kurssijärjestelyissä tuntuu mättäävän pahasti, voitte ensisijaisesti olla yhteydessä hallituksemme koulutuspoliittisiin vastaaviin: Fanni Suomi on biokemian kopo (biokemiankopo at tykry.fi) ja Aaro Ketokulta kemian kopo (kemiankopo at utu.fi). Kopomme hoitavat yhteydenpidon laitoksiin ja yliopistohallintoon sekä yleisesti huolehtivat opintoasioiden seuraamisesta ja kehittämisestä. Olkaa rohkeasti yhteydessä, tuntui asia kuinka suurelta tai pieneltä tahansa!


6) Loppukadetti


Lopuksi, haluan vielä painottaa tapahtumakalenterimme seuraamista, jossa pitäisi olla jo lähestulkoon kaikki syksyn tapahtumat lyötynä lukkoon! Ekskursiosta sekä joulukuun pikkujouluista tulee vielä myöhemmin lisäinfoa. Meillä on hallituksen ja tuutoreiden kanssa ollut oikein hauska alkusyksy ja toivottavasti teilläkin, jatketaan samaan malliin jatkossakin! Nykikää hihasta ja tulkaa hengailemaan rohkeasti Toimistolle tai muihin tiloihimme :)


IT-vastaavamme Oskari lähettää teille vielä kullanarvoiset IT-vinkit opintojen alkuun!


Syysjännäterveisin,


Maria Nieminen

Puheenjohtaja

TYK ry



-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20190904/c495216b/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo