KINFO:Loimu hakee kampuspromoottoria Turkuun

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ti Elo 20 08:41:14 EEST 2019


Nyt olisi mahtava osa-aikatyö tarjolla sillä Loimu hakee uutta kampuspromoottoria Turkuun!

Kampuspromoottorina vastaat Loimun opiskelijatoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta Turun Yliopiston ja Åbo Akademin kampuksilla. Voin lämpimästi suositella tehtävään hakemista jos järjestötoiminta kiinnostaa, etenkin koska työtehtävät muistuttavat ainejärjestötyötä! Lisäksi pääsee verkostoitumaan muiden Loimulaisten kanssa ympäri Suomen sekä oppii paljon ammattiliittojen toiminnasta ja työelämästä. Työ on osa-aikaista ja sopii hyvin opintojen ohelle, sillä työajat ovat joustavia. Ruotsin kielitaito on eduksi, mutta ei välttämättömyys.

Ohessa hakuilmoitus, jossa lisätietoa työtehtävistä ja hakuprosessista.
**********************
Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäseniä Loimussa on yli 14 000. Jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita - ja monia muita.

Loimu hakee opiskelijatoimintansa paikallistason vahvistajaksi KAMPUSPROMOOTTORIA TURKUUN.

Kampuspromoottorin työhön kuuluu liiton opiskelijatoiminnan suunnittelu ja toteutus promoottorin vastuukampuksilla. Kampuspromoottorin tehtävänä on yhdessä Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattorin, muiden promoottorien (Helsingin Kumpula ja Viikki, Jyväskylä, Itä-Suomen yliopisto, Oulu sekä Tampere) sekä paikallisten kampuksien opiskelija-aktiivien kanssa koordinoida liiton opiskelijatoimintaa, järjestää liiton opiskelijatilaisuuksia sekä osaltaan vastata liiton opiskelijaviestinnästä ja jäsenrekrytoinnista kampuksillaan. Promoottorit työskentelevät osana Loimun 12-henkistä järjestötiimiä.

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija ja kiinnostunut järjestötoiminnasta. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja pysyä aikatauluissa. Aikaisempi järjestökokemus, ammattijärjestökentän tuntemus ja yhteydet kampuksen ainejärjestöihin tai kiltoihin ovat hakijalle eduksi. Turussa toimintamme kattaa myös ruotsinkielisen Åbo Akademin, joten ruotsin kielitaidosta on merkittävä etu. Ruotsin kielen osaaminen ei kuitenkaan ole välttämättömyys, sillä tehtävässä auttavat paikalliset opiskelija-aktiivimme.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kurkistamaan järjestötyön ja projektihallinnan kiemuroihin sekä saada relevanttia oman alan työkokemusta joustavasti oman opiskelun ohessa. Kampuspromoottorin työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen. Työaika on keskimäärin 20 tuntia kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Työssä on tuntipalkkaus, joka perustuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairaselle (toni.sairanen at loimu.fi) viimeistään 15.9.2019 klo 23:59 pdf-muodossa. Lisätietoja tehtävästä antavat tiimin esimies, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (puh. 09 62268 552) sekä opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen (puh. 09 62268 551).

Työhaastattelut suoritetaan ensisijaisesti Skype-yhteyden kautta. Haastatteluajat sovitaan hakuajan päätyttyä erikseen haastatteluihin päässeiden kanssa. Haastattelu vie noin tunnin. Toivomme, että voit aloittaa työt jo 1.10.2019 alkaen.

Terveisin,
Noora Sissala
Loimun kampuspromoottori Turussa
promoottori.turku at loimu.fi
*********************
Viestin välitti
Fanni Suomi
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi?
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20190820/de8d298c/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo