Oletko sinä Turun seuraava kampuspromoottori?

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ti toukokuu 14 08:39:03 EEST 2019


Hei!

Loimu hakee uutta kampuspromoottoria Turkuun 1.8.2019 alkaen! Kampuspromoottorina vastaat Loimun opiskelijatoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta Turun Yliopiston ja Åbo Akademin kampuksilla. Voin lämpimästi suositella tehtävään hakemista jos järjestötyö ja ammattiliittotoiminta kiinnostavat ja osaat suomen lisäksi myös ruotsia sujuvasti. Työtehtävät muistuttavat ainejärjestötyötä, työkaverit ovat mahtavia ja työajat joustavia. Lisäksi pääsee verkostoitumaan muiden Loimulaisten kanssa ympäri Suomen sekä oppii paljon ammattiliittojen toiminnasta ja työelämästä. Työ on osa-aikaista ja sopii hyvin opintojen ohelle.

Liitteenä hakuilmoitus, jossa lisätietoa työtehtävistä ja hakuprosessista. Jos haluatte kuulla kokemuksen pohjalta millaista työ on, voitte olla yhteydessä minuun!

Terveisin,
Noora Sissala
Loimun kampuspromoottori Turussa
promoottori.turku at loimu.fi

-----------------------------------------------------
Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry on monialainen akavalainen ammattijärjestö. Jäseniä Loimussa on yli 14 000 ja jäsenemme ovat koulutukseltaan biologeja, biotieteilijöitä, kemistejä, geologeja, limnologeja, metsänhoitajia, ympäristötieteilijöitä, meteorologeja, maantieteilijöitä, tilastotieteilijöitä, fyysikoita, matemaatikoita – ja monia muita. Loimu hakee opiskelijatoimintansa paikallistason vahvistajiksi 1.8.2019 lähtienKAMPUSPROMOOTTORIA TURKUUN.

Kampuspromoottorin työhön kuuluu liiton opiskelijatoiminnan suunnittelu ja toteutus promoottorin omalla kampuksella. Kampuspromoottorin tehtävänä on yhdessä Loimun opiskelija- ja järjestökoordinaattorin, muiden promoottorien (Helsingin Kumpula ja Viikki, Jyväskylä, Itä-Suomen yliopisto, Oulu sekä Tampere) sekä kampuksen opiskelija-aktiivien kanssa koordinoida liiton opiskelijatoimintaa, järjestää liiton opiskelijatilaisuuksia sekä osaltaan vastata liiton opiskelijaviestinnästä ja jäsenrekrytoinnista kampuksellaan.

Promoottorin työssä tärkeää on yhteydenpito kampuksen ainejärjestöihin ja opiskelijoihin sekä paikkakunnan keskeisiin toimijoihin mm. yliopiston ja työelämän osalta. Promoottorit työskentelevät osana Loimun 12 henkistä järjestötiimiä.

Edellytämme, että olet luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden opiskelija ja kiinnostunut järjestötoiminnasta. Arvostamme aloitteellisuutta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja pysyä aikatauluissa. Aikaisempi järjestökokemus ja yhteydet kampuksen ainejärjestöihin ovat hakijalle eduksi. Reipas ote ja joustavuus ovat tehtävässä hyödyksi. Myös sujuva englannin kielen taito sekä alan ammattijärjestöjen tuntemus katsotaan eduksi. Turun tehtävän osalta toivotaan sujuvaa ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sillä tulet toimimaan niin Turun yliopiston kuin ruotsinkielisen Åbo Akademin opiskelijoiden parissa.

Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa järjestötyön osaavaksi ammattilaiseksi sekä näköalapaikan ammattijärjestön toimintaan ja työelämään luonnon-, ympäristö -ja metsätieteellisillä aloilla. Loimun kampuspromoottorina pääset luomaan verkostoja keskeisten työelämätoimijoiden kanssa sekä vaikuttamaan oman ammattijärjestösi opiskelijatyöhön.

Tehtävä täytetään osa-aikaisena. Yhteensä tehtäviä on keskimäärin 20 tuntia kuukaudessa kesätaukoa lukuun ottamatta. Kampuspromoottorin työsuhde on vakituinen ja työ soveltuu hyvin opintojen ohessa tehtäväksi. Kampuspromoottoreilla on tuntipalkkaus, joka perustuu liiton omiin opiskelijapalkkasuosituksiin.

Hakemukset ja ansioluettelo tulee toimittaa opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairaselle (toni.sairanen at loimu.fi) viimeistään sunnuntaina 2.6.2019 klo 23:59 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat tiimin esimies, järjestöpäällikkö Johanna Hristov (puh. 09 62268 552) sekä opiskelija- ja järjestökoordinaattori Toni Sairanen (puh. 09 62268 551).

Haastatteluajat sovitaan hakuajan päätyttyä 3.-4.6.2018 ja ne suoritetaan ensisijaisesti maanantaina 10.6. klo 9:00-18:00 välisenä aikana Skype-yhteyden kautta.  Haastattelu vie noin tunnin.
*******************
Viestin välitti
Fanni Suomi
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi?


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20190514/d3027d21/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo