KINFO: Sivuainemessut & opiskelijan palveluiden pop-up 9.4.

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ti Huhti 2 20:45:57 EEST 2019


Mietitkö seuraavia sivuainevalintojasi? Oletko kenties löytänyt mielenkiintoisen oppiaineen, muttet tiedä voiko sitä lukea sivuaineena tai mikä on oppiaineen ydin? Ovatko sivuainevalinnat mielessäsi vain yksi iso kysymysmerkki? Mietitkö miten yhdistää opiskelijavaihdon sivuaineen opiskeluun? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, on tämä tapahtuma sinulle!

Opiskelijakeskus Disco ja yliopiston opintoneuvojat järjestävät sivuainemessut tiistaina 9.4.2019 klo 12-15 Calonian aulatiloissa. Sivuainemessuilla Turun yliopiston opiskelijat voivat keskustella sivuainevalinnoista ja -opiskelusta tiedekuntien opintoneuvojien kanssa. Paikalla opastamassa ja auttamassa opiskelijoita on myös kieli- ja viestintäopintojen keskuksen, avoimen yliopiston ja opiskelijavaihtotiimin henkilökuntaa sekä monitieteisten opintokokonaisuuksien ja Åbo Akademin edustajia. Ainejärjestöjen esittelypisteiltä on mahdollista kysyä eri alojen opiskelijoilta tietoa eri oppiaineiden opiskelusta ja sisällöistä.

Lisäksi tapahtumassa on mukana opiskelijan palveluiden pop-up, paikalla ovat mm. Kelan neuvonta, Rekryn työelämäpalvelut, opintopsykologi, CampusSport, YTHS, Tsemppari - nuorten aikuisten kohtaamispaikka, TYS ja Fölin liikkuva palvelupiste.

Tervetuloa tutustumaan sivuainevaihtoehtoihin ja opiskelijan palveluihin!

Terveisin,
Maria Prusila
*********************
Viestin välitti
Fanni Suomi
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi??

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20190402/5e8a2033/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo