KINFO: Muistutus! Haku TYK ry:n 85-vuotisvuosijuhlien toimikuntaan / TYK ry's 85-year anniversary committee

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
La Maalis 30 12:36:47 EET 2019


?Muistutus hausta TYK ry:n 85-vuotisvuosijuhlien  toimikuntaan! Haku päättyy 6.4. ja kaipaamme paljon innokkaita tekijöitä apuun!

*******************


In English below


Hei!

Rakas ainejärjestömme Turun Yliopiston Kemistit TYK ry täyttää huimat 85 vuotta 26.4.2020, ja tätä suurta juhlaa varten etsimme tekijöitä vuosijuhlatoimikuntaan. Toimikunta tarvitsee puheenjohtajan ja lisäksi jäseniä, jotka ovat kiinnostuneita juhlien suunnittelusta ja järjestämisestä.

Toimikunnan puheenjohtajaksi hakevilla olisi hyvä olla aiempaa kokemusta vuosijuhlien järjestämisestä. Muilta jäseniltä toivotaan innokasta mieltä ja positiivista asennetta sekä halukkuutta sitoutua suunnitteluihin ja tehtäviin jotka jatkuvat ensi vuoden puolelle. Tärkeintä on into auttaa ja oppia uutta juhlien järjestämisestä.

Pyydämme lähettämään avoimet hakemukset toimikunnan puheenjohtajan tehtävään sekä toimikunnan jäseneksi TYK ry:n hallitukselle osoitteeseen puheenjohtaja at tykry.fi Toimikunnan ensimmäiseen kokoukseen on myös mahdollista tulla seuraamaan tilannetta jos vielä ei ole varma halustaan sitoutua. Tämän kokouksen ajankohta selviää myöhemmin.

Toivomme, että toimikuntaan haluavat ilmoittautuvat viimeistään 6.4. jotta toiminta saadaan käyntiin mahdollisimman pian!


___________________


Hi!


Turun Yliopiston Kemistit TYK ry will be 85 years old in 26.4.2020 and we are looking for enthusiastic people to help with the arrangements. If you are interested in to help, send a free-form application to puheenjohtaja at tykry.fi by 6.4.

TYK ry:n hallituksen puolesta,

Maria Nieminen
Puheenjohtaja
puheenjohtaja at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20190330/caee29ff/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo