KINFO: Loimun Opiskelija ja vastavalmistunut työelämässä - tapahtuma 12.2

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Pe Helmi 8 22:32:16 EET 2019


Hei kaikki!


Loimu ja Loimun Opiskelijat - Turku järjestävät Opiskelija ja vastavalmistunut työelämässä tapahtuman tiistaina 12.2 Naturassa. (Löytyy facebookista nimellä Opiskelija ja vastavalmistunut työelämässä - Turku: https://www.facebook.com/events/2329287727348240/)



Mistä töitä? Millaisella CV:llä ja LinkedIn-profiililla? Mitä osaamista työelämässä toivotaan ja tarvitaan? Muun muassa näihin kysymyksiin tullaan tarjoamaan vastauksia, luonnontieteiden sekä ympäristö- ja metsätieteiden ammattilaisten työelämäkiertueella, joka vierailee myös Turussa. Kiertueen järjestäjä on alojemme ammattiliitto Loimu ry. Jos pohdit kesätöitä tai tulevaisuuden uraa, tai sinulla on kysymyksiä työelämään tai työnhakuun liittyen, tämä tapahtuma on ehdottomasti sinulle!

OHJELMA:
10.00 - 14.00 Loimun Opiskelijat - Turun ständi Naturan aulassa
14.00 - 16.00 Opiskelija ja vastavalmistunut työelämässä - luento Naturan salissa IX

16.30 - 17.30 CV ja avoin hakemus - luento Natura seminaarihuone 215 (toinen kerros)

17.30 - 19.00 Peli-ilta pikkusuolaisen ja makean kera, tervetuloa vaikka vain napostelemaan! Natura seminaarihuone 215 (ainoastaan jäsenille)


Ständimme on oiva paikka tutustua paikallisyhdistyksen toimintaan ja kuulla tulevista tapahtumista sekä kysyä mieltä askarruttavia asioita esimerkiksi työnhakuun, työttömyyskassaan ja Loimun jäsenpalveluihin liittyen.

Opiskelija ja vastavalmistunut työelämässä luennolla käsitellään muun muassa vastavalmistuneiden työllisyystilannetta, oman alan töiden hakemista ja työnantajien toivomaa osaamista yleisellä tasolla, työsopimuksen pääkohtia sekä työnhakuvinkkejä.



CV ja avoin hakemums - luento

Kesätyönhaku on alkanut, ja nyt onkin viimeistään aika päivittää CV ja hioa työhakemuksen kirjoitustaidot timanttisiksi. Kuinka sitten tehdä juuri omasta CV:stään joukosta positiivisesti erottuvan? Entä miten kannattaa kirjoittaa avoin työhakemus, jota monet yritykset pyytävät? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saatte vastauksen Loimun CV- ja työhakemus -koulutuksesta!

HUOM! Oma CV on hyvä olla mukana!


--------------------------------------------------------------------------


P.S. Seuraa meitä Instagramissa: loimutku ??



Mukavaa viikonloppua!


Terveisin,

Noora Sissala

Loimun kampuspromoottori Turussa

promoottori.turku at loimu.fi

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20190208/886ffd1e/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo