KINFO: Tykki 1/2019 deadline on 10.3.2019 ja Kuolemattomat -sähköinen lomake / TYK ry's student magazines deadline

TYK ry päätoimittaja paatoimittaja at tykry.fi
Ma Tammi 28 19:18:21 EET 2019


In English below

Heipä hei!

Tykin 1/2019 juttujen deadline on 10.3.2019.

Tämän lisäksi muutosten tuulet ovat puhaltaneet taas kerran Toimistolla. Tykin pitkäaikaisen juttupalstan, Kuolemattomien, kerääminen on siirtynyt ATK-aikaan. Unohtakaa siis sulkakynät ja pergamentit, sillä voit lähettää toimitukselle Kuolemattoman lausahduksen alla olevan sähköisen lomakkeen avulla.

Asiaan vihkiintymättömille lyhyesti palstan idea:
"Sanoiko joku jotain hurttia ja hulvatonta? Päästikö joku suustaan jotain sellaista, mitä ei sovi unohtaa? Ei hätää! Täytä se tällä lomakkeella ja se julkaistaan (todennäköisesti) seuraavassa Tykissä. Mikäli Kuolemattomia on runsaasti, valinnan Tykkiin pääsevistä sutkauksista suorittaa Tykin päätoimittajat."

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeox-IJvbl_DcL4Uz_BH_9RPbdaxcdZSdJBDhdKTW-cNf8Mdw

Ohessa muutamia juttuaiheita, jotka kaipaisivat kirjoittajaa/ideoijaa/tekijää, joten lähetä päätoimittajille sähköpostia, jos ja kun kiinnostuit! Juttujen ei tarvitse olla pitkiä ja kavereitakin saa ilmiantaa.


  *   Opiskelijavarainen arviointi. Kerää pieni ryhmä, arvioikaa jokin tuote ja kirjoittakaa siitä pieni juttu! Aiemmin on arvioitu esimerkiksi erilaisia lihankorvikkeita. TYK ry korvaa kohtuulliset kustannukset. Pääseeko sinun kirjoituksesi Tylkkärin TOP-listoille, kuten Essika testaa oli saanut kunnian olla kampuksen kostein juttu (https://www.tylkkari.fi/kampus/opiskelijoiden-lehdet-kampuksen-varilaiskat)
  *   TYK ry:n kostajaiset (kuvia, juttu illan tapahtumista)
  *   Kemiat Kohtaa 2019 (kuvia, juttu tapahtumasta)
  *   "Koekeittiössä" (jaa bravuurisi tai muu kokeilemisen arvoinen resepti)
  *   Harrastatko jotain intensiivisesti opintojen ohella (tai jotain muuten vain hasardia)? Ilmianna itsesi ja kerro muille tieteenharjoittajille harrastuksestasi Tykissä
  *   Kulutatko paljon musiikkia tai elokuvia? Järjestä levyraati tai kirjota muille lukijoille elokuva-arvostelu inhokki/suosikkielokuvistasi
  *    Kuulutko johonkin TYY:n kymmenistä harrastejärjestöistä? Kerro esimerkiksi, miten Turku Swing Societyssä tanssi taipuu, tai miten Academic Nintendo Clubissa Smash-liiga etenee
  *   Oletko tänä vuonna mukana tekemässä HybrdiSpeksiä? Kerro kuvin ja tunnelmin, miten Viimeinen lohikäärmeisku on härmistynyt backstagelta Manilla-teatteriin
  *   Jotain mistä haluat kirjoittaa!

Tulkaa rohkeasti mukaan kirjoittamaan, ja tekemään yhteistä lehteämme! Myös nimimerkillä voi kirjoittaa ja päätoimittajilta saa aina apua. Lehdestä tulee mielenkiintoisempi, kun juttuja on muiltakin kuin vain päätoimittajilta.

*

In English
The deadline for our Chemistry Student Magazine "Tykki" is 10.3.2019. Tykki editors kindly welcome any sort of articles and material in English.

Also you can now send material for "The Undying" -section of the magazine. Link and info is below.

"Did someone say something epicly funny and hilarious? Did someone slip out something that should never be forgotten? Don't worry! Use the form below to send them to the editors of Tykki and they just might be published in the next issue!"

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeox-IJvbl_DcL4Uz_BH_9RPbdaxcdZSdJBDhdKTW-cNf8Mdw/viewform


Inspiroivaa kevättä toivotellen, best regards

Sebastian Andrejeff ja Nora Kullberg
Tykin päätoimittajat, Tykki editors, TYK ry
paatoimittaja at tykry.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20190128/e7d355fc/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo