KINFO: Kopoasiaa: Kopokahveja ja kysely laitospalautteesta

TYK ry kemiankopo kemiankopo at tykry.fi
Ma Joulu 10 21:52:25 EET 2018


Only for finnish chemistry students


1. Hei koulutuspolitiikasta ja yhteistyöstä laitoksen kanssa kiinnostuneet!

Olemme nyt syksyllä aloittaneet uutta koulutuspoliittista toimintaa nimeltä kopokahvit. Kopokahvien ideana on kokoontua kemian opetushenkilökunnan kanssa kahvihuoneeseen yleisen (koulutuspoliittisen) keskustelun ja kahvin merkeissä. Tapahtuman tarkoituksena on lähentää välejä kemian laitoksen henkilökunnan ja opiskelijoiden välillä sekä madaltaa kynnystä olla molempiin suuntiin yhteydessä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikkien vuosikurssien ja tutkimusryhmien opiskelijoille. Kopokahveilla on erinomainen mahdollisuus esittää kysymyksiä henkilökunnalle ja olla rennossa vuorovaikutuksessa.

Kopokahveilla olemme puhuneet mm. kurssien sujuvuudesta, kurssipalautteen keräämisestä ja yleisistä kuulumisista ihmisillä ja tutkimusryhmissä. Henkilökunta on kysellyt meiltä, mitä opiskelijat haluavat ja olemme myös esittäneet omia mielipiteitämme ja ajatuksiamme.

Tapaamiset ovat kestäneet noin tunnin, eikä sinun tarvitse tuoda paikalle kuin itsesi. Minä valmistelen muistiinpanoja tapaamisia varten, jotta tapaamiset kulkevat sujuvasti. Loppuvuodesta tapaamisia on seuraavasti:


to 13.12. klo 10.15 Luonnonyhdistekemia ja radiokemia

pe 14. 12 klo 14.00 Laitoksen koko kolmas kerros (mm. materiaalikemia, fysikaalinen kemia, epäorgaaninen kemia, analyyttinen kemia)

ma 17.12. klo 14.00 Bio-orgaaninen kemia (odottaa vielä varmistumista)


Mikäli kiinnoistuit ja haluat tulla kahvittelemaan, laitathan minulle viestiä numeroon 0405745636 tai sähköpostia osoitteeseen mpokar at utu.fi, jotta tiedän monta ihmistä on tulossa ja mihin kahvitukseen. Saa toki sanoa suoraankin Toimistolla/muuten törmätessä.


**************************************************


2. Kysymyksiä ja käsiteltäviä asioita laitokselle


Kevätkationi lähestyy, ja sen myötä palautteen käsittely. Laitoksen varajohtaja Mikkola pyysi kysymään opiskelijoilta, onko jokin asia jäänyt epäselväksi tai muuten onko jotain asioita, joita haluttaisiin käsitellä kevätkationin palautetilaisuudessa. Kysymyksiin vastataan ja asioita käsitellään Kevätkationin 2019 aloitustilaisuudessa. Linkki kyselyyn on alla


https://goo.gl/forms/0XFza8AzijWQaOVK2




Jouluisin kopoterveisin,

Matias Kari

Kemian koulutuspoliittinen vastaava, TYK ry

mpokar at utu.fi
-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20181210/a29c25bc/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo