KINFO: Haku tiedekunnan hallopedkoordinaattoriksi

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
Ma Joulu 3 18:20:25 EET 2018


Hei!
TYY hakee vuodelle 2019 yliopiston jokaisesta tiedekunnasta hallopedkoordinaattoria sekä tälle varakoordinaattoria.

Halloped-koordinaattorin tehtävänä on toimia linkkinä tiedekunnan hallopedien, Hybridin ja TYYn toimiston välillä. Tehtävässä toimiminen edellyttää työskentelyä tiedekunnan ja yliopiston hallinnon asioiden parissa ja läheistä yhteydenpitoa tiedekunnan hallinnon opiskelijaedustajiin sekä tiedekuntajärjestöön ja TYYn toimistoon. Koordinaattoreiden velvollisuus on osallistua kuukausittaisiin TYYn hallopedkoordinaattoreiden ohjausryhmän kokouksiin. TYY tulee tarjoamaan koulutusta valituille henkilöille heti toimikauden alussa ja ylioppilaskunnan asiantuntemus on muutoinkin aina koordinaattoreiden käytettävissä.
Hakeminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia Hybridin hallitukselle osoitteeseen hybridi at utu.fi<mailto:hybridi at utu.fi>. Hakuaika päättyy torstaina 6.12. klo 23.59.
Kirjoitathan viestiin: Haetko varsinaiseksi vai varaksi? Jos varsinaiseksi, oletko käytettävissä myös varaksi? Kuvaile myös lyhyesti miksi olisit hyvä hallopedkoordinaattori ja millaista soveltuvaa kokemusta sinulla on. Lyhyt vastaus riittää.

Hybridi ry:n hallitus tulee arvioimaan saapuneet hakemukset, joiden perusteella laaditaan TYYlle esitys vuoden 2019 halloped-koordinaattorista sekä varakoordinaattorista. Kysymyksiä voit lähettää minulle (lakahei at utu.fi<mailto:lakahei at utu.fi>) ja nykyiselle koordinaattorille Jenna Hannoselle (jealhan at utu.fi<mailto:jealhan at utu.fi>)
Terveisin,
Lauri Heinonen
kopo, Hybridi ry?

**************

Viestin välitti

Tommi Vienonen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi?

?


-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20181203/f5c4916d/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo