KINFO: Tule opettamaan kemiaa lääketieteen valmennuskurssille

TYK ry tiedotus tiedotus at tykry.fi
La Joulu 1 16:49:02 EET 2018


?Turun Kandivalmennus Oy (TKV) hakee yhtä kemian opettajaa keväällä alkaville lääketieteen alan valmennuskursseille. Opetuskokemuksen lisäksi opettajana saat kokemusta opetustyön organisoinnista hyvässä ohjauksessa. Myös palkkauksemme on kilpailukykyinen. Rekrytointi tehdään lähtökohtaisesti ensi kevääksi, mutta tehtävässä on mahdollista jatkaa myös tulevina vuosina.

TKV on kokonaan Turun Lääketieteenkandidaattiseuran (TLKS) omistama osakeyhtiö, jonka tuotto käytetään opiskelijoiden hyväksi. Kurssimme järjestetään keväällä heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen maaliskuun viimeisestä viikosta alkaen valintakokeeseen asti toukokuun puolivälin tienoille. Erilaisia kursseja tarjonnassamme on yhteensä neljä: Aamu- ja Iltakurssi sekä Pääsykoekurssi ja Viimeinen voitelu.

Opetus tapahtuu Aamu- ja Iltakurssilla 2-3 päivänä viikossa kahdessa 75 minuutin osiossa kummallekin kurssille. Ensimmäinen osio on teoriaopetusta, jossa käsitellään lukion kemian oppimäärä aihe kerrallaan. Toinen osio on puhtaasti tehtävien ratkomista, ja tätä varten opettaja valmistelee itse tuntitehtävät ja niiden ratkaisut sekä auttelee tunnin aikana oppilaita apuopettajien avustuksella. Tarkoituksena on, että teoriatunnilla käsiteltäviä teemoja pääsee soveltamaan käytännössä laskutunnilla sekä harjoittelemaan laskurutiinia ja -nopeutta. Lisäksi opetustyöhön kuuluu välikokeiden ja simuloitujen valintakokeiden pisteyttämistä.

Kemian opetus on jaettu kahden opettajan vastuulle, joten yhden opettajan ajankäyttö on hyvin kohtuullista, 1-2 päivää viikossa aamulla ja illalla.  Siten opettaminen onnistuu hyvin opiskelujen ohessa, onhan opettajilla myös apuopettajien vahva apujoukko tukenaan! Lisäksi toinen opettaja on jo aiemmin kurssilla opettanut lääketieteeteen opiskelija. Aiempi opetuskokemus on tietysti tehtävässä eduksi, mutta se ei ole edellytyksenä opettajana toimimiselle. Mikäli koet olevasi pätevä opettajaksi kursseillemme, ota rohkeasti yhteyttä!

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen jvhsun at utu.fi<mailto:jvhsun at utu.fi> PDF-liitetiedostona. Hakemuksen määräpäivä on lauantai 8.12.2018. Mikäli jokin jäi askarruttamaan, ota yhteyttä!


Ystävällisin terveisin
Juha Sunikka
Turun Kandivalmennus Oy

Yhteydenotot myös:
Toimitusjohtaja Emma Palosaari, 050 464 4303?

******************


Viestin välitti

Tommi Vienonen
Tiedotusvastaava, TYK ry
tiedotus at tykry.fi?

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20181201/47a7c20b/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo