KINFO: Paikkoja koulutuksenkehittämistyöryhmissä/ Departments are looking for student members for workgroups

TYK ry puheenjohtaja puheenjohtaja at tykry.fi
Ma Loka 19 20:25:00 EET 2018


Shortly in English below

Hei!

Biokemian ja Kemian laitosten koulutuksen kehittämistyöryhmiin (KouKe) sekä Kemian laitoksen laatutyöryhmään haetaan opiskelijajäseniä!

Nykyisen Kouken kausi päättyy 31.7.2019, ja sen jälkeen nimetään uusi, joten uuden jäsenen pesti on tällä erää lyhytaikainen. KouKe kokoontuu muutaman kerran vuodessa käsittelemään ajankohtaisia opintoasioita, joten ihan hirveän suuresta työtaakasta ei ole kyse. Kummankin laitoksen työryhmässä on kaksi opiskelijajäsentä ja heillä varaedustajat. Opiskelijajäsen edustaa työryhmässä ainejärjestöä ja olisikin enemmän kuin toivottavaa, että KouKelaiset pitäisivät aktiivisesti yhteyttä ainejärjestön hallitukseen.

Jos olet kiinnostunut lähtemään jomman kumman laitoksen työryhmään opiskelijaedustajaksi tai sinulla on kysymyksiä aiheesta, niin täytä alla oleva lomake sunnuntaihin 25.11. mennessä. Valinnat tehdään hallituksen kokouksessa 26.11. ja valituille ilmoitetaan valinnasta tämän jälkeen.

https://goo.gl/forms/IINuwodXrdwm2NHe2?


------------------------------------------------------------
Hi!

Our departments are looking for new student members for workgroup for development of education. The groups have two student members and their vice members. The workgroups have been working in Finnish and knowledge of our LuK programs is an advantage, because most matters are about them. If you are interested, you can contact me at puheenjohtaja at tykry.fi to discuss it more.

Terveisin/ With Regards,

Jenni Peuhkurinen
Puheenjohtaja/ Chairman
Turun Yliopiston Kemistit TYK ry
Puheenjohtaja at tykry.fi

-------------- seuraava osa --------------
HTML liite on siirretty...
URL: <http://lists.utu.fi/pipermail/kinfo/attachments/20181119/07330e6d/attachment.html>


Lisätietoja postituslistasta Kinfo